FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

Vin nemţii!

Articol de - Publicat miercuri, 07 mai 2008 00:00

Reghecampf şi antrenorul Sander vor negocia în această seară un dublu transfer la gruparea moldavă.

Imediat după meciul cu Rapid, care ar putea consfinţi ca­li­fi­carea istorică a galben-verzilor în Cupa Intertoto, oficialii vasluieni vor trata două achiziţii de marcă. Este vorba de fundaşul dreapta Laurenţiu Reghecampf (32 de ani, Alemannia Aachen) şi de antre­no­rul german Petrik Sander! Reghe mai are contract cu Aa­chen, dar ar putea rupe înţelegerea cu formaţia din 2.Bundes liga, mai ales că pro­mo­varea în prima divizie a fost ra­ta­tă. În plus, Laurenţiu se va că­să­tori în această vară cu impresarul Ana Maria Prodan şi ar dori să se întoarcă în România.

În ceea ce-l priveşte pe Sander, acesta e liber din septembrie, cînd a întrerupt colaborarea cu Energie Cottbus. Tehnicianul de 47 de ani a activat numai la Ener­gie, cea mai importantă perfor­ma­nţă fiind pr­o­movarea în 1.Bundesli­ga, în 2006.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (10)
 •  07 Mai 2008, 13:24

Vaslui, perla Moldovei! Vaslui, epicentrul civilizatiei! Vaslui, polul culturii! FC Vaslui, campioana morala a Romaniei! va intrebati de ce nu pun niste smile-uri??? pt ca asa e... ha-ha-ha...!!!

 •  07 Mai 2008, 12:11

Otelul va merge in Cupa Uefa Intertoto k au mai jukat in aceasta cupa shi jtiu ce inseamna sa ajungi pana ,k trebuie depus mult efort ptr. a te califica intru`n urmator esalon... Vaslui de cand a plecat Dorinel nu mai juca mai nik.. shi au numai infrangeri pe linie

 •  07 Mai 2008, 11:06

la voi sa inventat masina pe baza de ulei de rapita k la vaslui ele dam clasa lu altii

Vezi toate comentariile (10)
Comentează