FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER?

Vine Boateng?

Articol de - Publicat joi, 14 august 2008 00:00

Dinamoviştii sînt pregătiţi să dea un milion de euro pentru internaţionalul ghanez al lui Beitar şi-i asigură lui Derek un salariu de 300.000 de euro


În condiţiile în care au un singur mijlocaş defensiv de meserie în lot, Adrian Ropotan, roş-albii caută să mai achiziţioneze un fotbalist care să joace în faţa apărării. "Să fie ca un zid, de netrecut!", au comentat oficialii echipei, care insistă de cîteva zile pentru aducerea lui Derek Boateng, internaţionalul ghanez dorit încă din august 2006 de Rednic.

Fotbalistul de 25 de ani, care a impresionat în urmă cu două sezoane în meciurile pe care Beitar le-a disputat contra "cîinilor" în preliminariile Cupei UEFA, ar veni în Ştefan cel Mare, întrucît nu mai vrea să continue la Ierusalim. Ba chiar e gata să renunţe la cei 600.000 de euro cîştigaţi pe sezon în Ţara Sfîntă, pentru un contract de două ori mai mic în Ştefan cel Mare! Fotbalistul e aşteptat să sosească în Bucureşti la negocieri.

Boateng mai are contract cu Beitar pînă în vara anului viitor. Israelienii au solicitat 1,5 milioane de euro pentru a-l ceda definitiv pe ghanez, iar dinamoviştii oferă un milion! Roş-albii joacă tare: "Am putea să aşteptăm pînă la iarnă, după care să-l obţinem pe Derek mult mai ieftin, întrucît ar intra în ultimele 6 luni de contract. Un milion de euro e totuşi un preţ foarte bun".

8 goluri în 61 de meciuri a înscris Derek Boateng în ultimii doi ani jucaţi la Beitar Ierusalim

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează