FOTBAL  »  Superliga  »  “U” CLUJ

Vine Selymes!

Articol de - Publicat duminica, 25 mai 2008 00:00

Fostul jucător al generaţiei de aur e dorit de Doboş pe banca lui “U”.

Tibor Selymes este antrenorul cu care Doboş vrea să atace pro­mo­va­rea, în sezonul următor.

Ieri, fos­tul fundaş al generaţiei de aur a declarat la Salonta, imediat după meciul pierdut de echipa sa, Liber­ty, scor 1-2 cu Gazul, că e pregătit să preia o formaţie ce se va bate pentru Liga 1. Dar a adăugat că are nevoie şi de acceptul patronului său, Marius Vizer. “Săptămîna vii­toa­re voi avea o discuţie cu domnul Vizer şi, în funcţie de aceasta, voi lua o decizie”, a spus Tibor Selymes.

Preşedintele lui “U”, Anton Do­boş, a admis că-l vrea pe Selymes la “U”, însă şi-a formulat şi dubiile. “Dar ce fac dacă nu voi fi păstrat eu? Îmi aduc prietenii la Cluj şi eu plec? Nu pot vorbi nimic pînă nu voi vedea ce e cu clubul. Trebuie să ve­dem mai întîi cine va conduce, pe ce ne bazăm şi dacă se vrea pro­mo­va­rea”, a afirmat Doboş. Miercuri e ziua în care acţionarii vor decide soar­ta clubului, Impact şi Oncos fiind companiile ce doresc să-şi asi­gure majoritatea.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
 •  26 Mai 2008, 19:48

romanii nu mai sunt buni?

 •  25 Mai 2008, 13:47

domnu Athosu de ce te doare pe tine cine vine la echipa?doresti sa joci dumneata?este vorba doar despre un sport , nu despre ocuparea unei teritorii din tara asta infectata de oameni ca dumneata.sa vina sa-si faca treaba la echipa sa promoveze U Cluj si gata.

 •  25 Mai 2008, 12:34

Mai zicem de "ungurii portughezi" de la cfr, dar noi vad ca mai nou numa bozgoori aducem la echipa! Macar de n-ar fi expirati! Halal.., sa mor io! Whatever..

Vezi toate comentariile (7)
Comentează