FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

Viorel Hizo: "Am speculat problemele din lotul Iaşiului"

Articol de - Publicat duminica, 03 august 2008 00:00

Patronul Vasluiului, Adrian Porumboiu, s-a declarat mulţumit de cele trei puncte cîştigate, dar recunoaşte că galben-verzii mai au unele probleme de rezolvat în jocul echipei. "Mă bucur mai mult de rezultat decît de joc. Îmi era puţin teamă deoarece am jucat miercuri-sîmbătă, dar ne-am impus clar. Nu mă bucuru atît de mult atunci cînd învingem Iaşiul fiindcă acest oraş ar merita o echipă care să evolueze în Champions League sau în cupele europene. Fără spectatori a fost ca nunta fără mireasă, nu ca nunta făfă lăutari", a spus Porumboiu.

"Am început acest joc cu acea fază comică în care am primit gol, dar Coropdean nu a arătat fluierul iar jucătorii au fost surprinşi. Ne-am revenit însă şi am obţinut o victorie care nu poate fi pusă sub semnul întrebării. Am profitat şi de faptul că Iaşiul a avut 5-6 jucători care nu s-au antrenat şi au fost indisponibili permiţîndu-ne să speculăm aceste probleme de lot", a comentat antrenorul galben-verzilor, Viorel Hizo.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
 •  04 August 2008, 09:46

BRAVO NEA VIO TINE-O TOT ASA SA CRAPE BUCURESTENII DE CIUDA SI PINALTI LA FEL CA EL ARE IMPRESIA CA-TI FACI ECHIPA CU TOATE CIURUCURILE DE JUCATORI SI PENIBILUL DE FLORIN MARIN.

 •  04 August 2008, 08:35

dinamovistii inca au cosmaruri cand aud de FC Vaslui...

 •  04 August 2008, 01:13

bravo Vaslui ! V-o spune un stelist din vremuri apuse.Bravo de 2 ori !Jucati inca destul de subtirel la mijloc,dar peste 10 etape puteti la locul unei 'mari' echipe buCURestene care se pregateste in fiecare an pt CL (mai este cazul s-o numesc ?- intrebare retorica : ) ).Astept cu nerabdare sa-i ardetzi si pe catzei in turul asta ;)

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close