FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI

CORESPONDENȚĂ GSP DIN TURCIA Liviu Ciubotariu a vorbit despre Arlauskis, care se antrenează cu FC Voluntari. Ce a declarat Lorand Fulop

Liviu Ciubotariu a vorbit despre Arlauskis, care se antrenează cu FC Voluntari. Ce a declarat Lorand Fulop
Liviu Ciubotariu a vorbit despre Arlauskis, care se antrenează cu FC Voluntari. Ce a declarat Lorand Fulop

Articol de , - Publicat luni, 10 ianuarie 2022 22:54 / Actualizat luni, 10 ianuarie 2022 23:12

FC Voluntari s-a impus lejer în primul meci amical desfășurat în Antalya. 

  • Reporterul GSP Vlad Nedelea și cameramanul Cristi Roșu se află în Turcia și transmit zilnic cele mai noi informații din cantonamentele echipelor românești. 

Adversarii ilfovenilor, Darica Genclerbirligi, o echipă de liga a treia din Turcia, nu au opus prea multă rezistență, iar ilfovenii au câștigat cu scorul de 3-0. Marius Briceag a deschis scorul încă din prima repriză, în timp ce Lorand Fulop a reușit o “dublă” pentru a închide tabela.

Cu toate acestea, Liviu Ciobotariu, antrenorul lui FC Voluntari, a fost foarte nemulțumit de deciziile arbitrului turc, considerând ca majoritatea au fost luate în favoarea conaționalilor acestuia.

Pe 27 ianuarie devine liber de contract » Oferte de la cluburi din Germania, Polonia, Austria și Turcia
TRANSFER
Pe 27 ianuarie devine liber de contract » Oferte de la cluburi din Germania, Polonia, Austria și Turcia

„Într-un fel e normal să le dea un 5% gazdelor, însă sunt anumite momente de joc, anumite faze când te enervezi. Au fost câteva faulturi evidente pentru noi pe care nu le-a dat. Important este că ne-am făcut antrenamentul”, a declarat Liviu Ciobotariu.

Întrebat și despre situația lui Arlauskis, antrenorul ilfovenilor a oferit câteva informații interesante, susținând că lituanianul l-a sunat și că șansele de a rămâne la club sunt totuși destul de mici:

„Am avut o discuție cu Arla, m-a sunat și m-a rugat să-l primesc în această perioadă la antrenament. Bineînțeles că l-am primit cu mare drag, pentru că este un caracter foarte frumos și un jucător foarte bun. Nu știu ce gânduri are, dar este un jucător foarte scump și nu cred că-l putem primi noi”.

În ceea ce privește jocul, Ciobotariu s-a declarat foarte mulțumit, chiar dacă a fost vorba de un adversar de Liga 3:

„E foarte bine pentru primul joc. Le-am dat câte 45 de minute jucătorilor. Efortul a fost destul de bun, sunt mulțumit de modul în care s-au descurcat. Bineînțeles că adversarul n-a fost foarte puternic, însă noi ne-am făcut antrenamentul și sunt mulțumit”.

Lorand Fulop – omul meciului pentru FC Voluntari

Dintre jucătorii echipei clasate pe locul 3 în Liga 1, Lorand Fulop (24 ani) a ieșit cel mai mult în evidență, înscriind 2 goluri. Mijlocașul a fost încântat de meciul reușit, deși a fost la un pas de o accidentare serioasă.

„E foarte bine că am câștigat, nu contează că joci cu o echipă de Liga 3 sau cu o echipă de Liga 1. Trebuie să câștigi fiecare meci, pentru moral. Ne-am prezentat foarte bine. Mă bucur că am marcat de două ori, mă simt bine la Voluntari, încerc să trag de mine și să mă bucur cât mai mult de fotbal”, a declarat Lorand Fulop după meci.

„Mi-a rămas piciorul după gard blocat, dar am avut noroc. Dacă aveam piciorul mai sus, puteam să mă lovesc mai tare. Terenul e bun, dar din păcate plouă... Ne bucurăm dacă prindem un antrenament pe zi”, au fost cuvintele mijlocașului referitoare la momentul tensionat din meci în care se putea accidenta, dar și la vremea rea din Turcia.

FC Voluntari, incomodată de vreme și arbitru » Tamaș s-a certat cu centralul la pauză
FC VOLUNTARI
FC Voluntari, incomodată de vreme și arbitru » Tamaș s-a certat cu centralul la pauză
Arlauskis a ajuns în Antalya și merge direct în cantonamentul unei echipe de play-off: „Ne vedem pe teren!”
CANTOMAMENT
Arlauskis a ajuns în Antalya și merge direct în cantonamentul unei echipe de play-off: „Ne vedem pe teren!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  11 Ianuarie 2022, 06:57

Bai Liviule!N-ai ce sa faci cu Arlauskis!E un adevarat pericol pentru...poarta proprie!L-a„mancat”pe Sumudica la CFR- cand se manifesta ca o papusa ***-lasand sa intre in poarta toate mingiile!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează