FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Vor şi ei!

Articol de - Publicat luni, 12 mai 2008 00:00

Încurajaţi de salariul uriaş pe care Taher a anunţat că i-l dă lui Bölöni, jucătorii cer şi ei bani mai mulţi.

3 milioane de euro, suma pe care Fathi Taher susţine că i-o va plăti anual lui Ladislau Bölöni, le-au sucit minţile fot­ba­liş­ti­lor Rapidului “Noul patron a zis de cînd a preluat clubul că ne va mări salariile. Dacă îi dă 3 milioane antrenorului, atunci să facă şi media veniturilor noastre undeva la 500.000 de euro! Aşa ar fi normal, nu?”, a spus unul din­tre ju­cători.

Bozovici şi Boya au discutat de­ja cu şefii şi i-au anunţat că sînt d­e­cişi să plece dacă nu li se măresc sa­lariile, dar grupul nemulţumiţilor e mult mai mare şi include fot­ba­liştii importanţi din echipă. So­li­ci­tările de majorare a salariilor vor con­sti­tui, practic, prima problemă pe care Taher şi Bölöni vor trebui s-o re­zol­ve înainte de reunirea pro­gra­mată pe 12 iunie.

O altă categorie o constituie cei care intră vara asta în ultimul an de contract, cum sînt Coman, Nicolae Gri­gore, Burdujan, Emil Dică şi Ionuţ Stancu. Portarul a refuzat de­ja o ofertă de 200.000 de euro anual, faţă de 180.000, cît pri­meş­te acum, în vreme ce Grigore, finul lui Copos, e cel mai prost plătit t­itu­lar, alături de Săpunaru, cu cîte 50.000 de euro pe sezon!

“Bine că am scăpat de grija salariilor!Loţi Bölöni e cel care va stabili de acum încolo cît merită să cîştige fiecare jucător”
George Copos acţionar Rapid

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
 •  12 Mai 2008, 12:09

Fabulatii tata,mai bine scriai despre familia Roademult si aventurile lui Habar N-am.Orice articol pertinent trebuie sa aiba la baza o declaratie sau macar o sursa concreta,nici Claudiu Raducanu nu te-ar crede...

 •  12 Mai 2008, 12:06

Se vede imediat ca Taher e un bou care arunca banii pe fereastra ca sa vada lumea ca are cu ce. Din chestia asta cu Boloni o sa iasa un fas.

 •  12 Mai 2008, 12:05

Da' cine dracu e Boloni asta, ca trebuie sa aiba asa un salariu? Ce a castigat? Il cheama cumva Mourinho?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează