FOTBAL  »  Superliga  »  CEI MAI BUNI

Votează AICI „Jucătorul lunii” și „Antrenorul lunii”! » Iată cine sunt nominalizații pentru luna martie

Articol de , - Publicat joi, 31 martie 2022 18:37 / Actualizat joi, 31 martie 2022 18:47

Gazeta Sporturilor va decerna în curând trofeele pentru „Jucătorul lunii martie” și „Antrenorul lunii martie”. Câștigătorii vor fi aleși împreună cu voi, publicul Gazetei, și cu specialiști din fotbal. Puteți vota mai jos, în sondajele speciale din finalul articolului!

Așa cum v-am obișnuit, Gazeta Sporturilor deschide azi procedura de vot în proiectul "Cei mai buni". Adică "Jucătorul lunii martie" și "Antrenorul lunii martie". Câștigătorii vor fi aleși împreună cu voi, publicul Gazetei, dar și cu cinci specialiști din fotbal. Puteți vota astăzi pe site-ul GSP.ro, în sondajele speciale. Până acum, și-au trecut în CV trofeele speciale, oferite de GSP din august 2021, Săpunaru, Betancor, Ivan, Cicâldău, Tamaș și Gustavo, respectiv Iosif, Ciobotariu, Reghecampf, Prepeliță, Petrescu și Napoli. 

Jucătorul lunii martie 2022 - nominalizări

Pentru trofeul "Jucătorul lunii martie ", Gazeta a nominalizat 5 fotbaliști:

  • RAREȘ ILIE » (Rapid). La 18 ani, Rareș e noul puști-minune al Giuleștiului! Titular incontestabil, mijlocașul are evoluţii tot mai apreciate. În martie, decarul Rapidului a marcat un gol, a oferit o pasă decisivă şi a scos un penalty. Apoi a condus naționala Under 19, cu o "dublă" și-o pasă de gol, spre  calificarea la Campionatul European din această vară!
  • ALEXANDRU MAXIM » (Gaziantep). La 31 de ani, Maxim duce greul la Gaziantep și cară în spate echipa. Dacă la națională nu a avut noroc, la club "pictează" ca-n vremurile bune, înscrie la foc automat și e MPV aproape meci de meci. "Dublă" cu Hatayspor, gol cu Giresunspor și Galatasaray, plus două pase împotriva românilor Cicâldău și Moruțan, într-un joc excelent, 3-1.
  • OCTAVIAN POPESCU » (FCSB). Unul dintre cei mai buni tineri jucători produşi de fotbalul românesc în ultimii ani. În ciuda vârstei, deciziile pe care le ia în timpul unui meci îi scot în evidenţă calităţile indiscutabile. A marcat de 8 ori în acest sezon, două dintre reușite fiind în martie, golul victoriei cu Voluntari și încă unul cu Farul. Apoi a și debutat la naționala mare. 
  • GABRIEL DEBELJUH » (CFR Cluj). Atacantul la care Dan Petrescu nu poate renunța! Cel mai bun marcator din Liga 1 în 2022, an în care a înscris de 7 ori, 4 dintre goluri fiind în martie. Hattrick cu Dinamo la Cluj, primul din carieră, plus o nouă reușită cu FC Voluntari. A adunat 30 de goluri în doar 91 de meciuri jucate pe prima scenă din România.
  • CIPRIAN DEAC » (CFR Cluj). Ajuns la 36 de ani, Deac rămâne acelaşi jucător exemplar, liderul vestiarului, omul care trage ca în tinerețe pentru fiecare punct și face diferenţa în momentele-cheie. Două goluri (cu Dinamo și FC Voluntari), plus o pasă decisivă sunt principalele lui realizări ofensive din martie.

Pe lista preliminară au mai fost Dennis Man (Parma), Mattias Kait (Rapid), Darius Olaru (FCSB), Deian Sorescu (Dinamo), Vlad Chiricheș (Sassuolo), Alexandru Cicâldău (Galatasaray) și Robert Popa (FCU Craiova).

Antrenorul lunii martie 2022 - nominalizări

Pentru trofeul "Antrenorul lunii martie ", Gazeta a nominalizat 3 tehnicieni:

  • RĂZVAN LUCESCU » (PAOK). Un martie excelent la PAOK, cu 5 victorii și un egal din șase meciuri disputate. Plus o calificare în sferturile de finală Conference League, după două meciuri câștigate cu Gent (1-0 și 2-1)! În campionat, victorii pe linie cu Lamia, Giannina și AEK.
  • COSMIN CONTRA » (Al-Ittihad). "Guriță" e lider în Arabia Saudită, la 11 puncte de Al Hilal, și poate fi întâiul tehnician român care cucerește titlul în Saudi Pro League cu echipa din Jeddah. De 13 ani nu a mai fost Al-Ittihad campioană a Arabiei Saudite. În martie a bătut Damac, Al Shabab și Al Hazm, dar s-a împiedicat la limită de Al Hilal.
  • ADRIAN VĂSÂI » (România Under 19). Într-o perioadă în care fotbalul românesc merge din eşec în eşec, naționala Under 19 a României condusă de Văsâi a reuşit minunea și calificarea la Campionatul European din această vară! Pentru "tricolori" este prima calificare obținută în urma preliminariilor. În 2011, România a fost prezentă la turneul final din postura de țară gazdă.

Pe lista preliminară a mai fost Dan Petrescu (CFR Cluj).

Cum vom alege „Jucătorul lunii” și „Antrenorul lunii”

Foarte pe scurt, despre algoritmul folosit pentru departajare la stabilirea câștigătorilor. Redacția GSP face nominalizările, bazându-se pe statistici și cifre clare de performanță, apoi vor vota 3 categorii:

  • cititorii GSP.ro
  • jurnaliștii din redacție
  • 5 specialiști (foști fotbaliști sau antrenori importanți)

Gustavo, jucătorul lunii februarie 2022: „Mentalitatea noastră este pozitivă! Suntem într-un moment bun, cu o atmosferă foarte bună”

CITEȘTE ȘI:

Stranierul de 23 de ani care NU mai vrea să audă de națională: „M-au făcut să mă simt inexistent”
STRANIERI
Stranierul de 23 de ani care NU mai vrea să audă de națională: „M-au făcut să mă simt inexistent”
Gigi Becali îl face praf pe Edi Iordănescu: „Dacă n-ai inteligență, stai acasă! L-a batjocorit pe unul de-ai mei!”
A început scandalul
Gigi Becali îl face praf pe Edi Iordănescu: „Dacă n-ai inteligență, stai acasă! L-a batjocorit pe unul de-ai mei!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (17)
virus
virus  •  01 Aprilie 2022, 11:39

Cine naiba e Rareș Ilie? Cine *** e rapid? Nu au ce cauta jucători de la echipe anonime în acest sondaj...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

486296171535958
Nelu Stanciu  •  01 Aprilie 2022, 11:36

Antrenorii şi jucătorii lunii sunt, ca de obicei: Burleanu, Dragomir, Haţegan, care, dacă o vor scoate iar pe dinamo, din groapă, vor fi invitaţi iar la Moskova, pentru indicaţii, comuniune şi dans

ripensistu
ripensistu  •  01 Aprilie 2022, 10:15

Oricine inafara de *** Popescu.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează
Close