FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMISOARA

Vrea la Poli

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 mai 2008 00:00

Alin Stoica şi-a încheiat conturile cu belgienii de la Mouscron şi ar vrea să revină la Timişoara.

Fostul jucător al Politehnicii Timişoara, Alin Stoica (28 de ani), ar putea fi o mutare surpriză pentru bănăţeni.
Mijlocaşul recunoaşte că a greşit în iarnă, cînd a declinat oferta lui Marian Iancu, alegînd să se în­toar­că în Belgia, la Excelsior Mous­cron, şi este dispus să revină la Ti­mi­şoara. Stoica şi-a cerut iertare boss-ului timişorean, declarîndu-se gata să revină la Poli, dacă va fi cău­tat. “Eu îl respect foarte mult pe dom­nul Iancu, pentru modul cum m-a tratat şi pentru felul în care a vor­bit cu mine. Probabil dînsul este su­părat pe mine, dar sper să mă în­ţe­lea­gă. Acum sînt un jucător liber şi sînt dispus să ascult orice ofertă. Nu ascund că mă interesează şi Ti­mi­şoa­ra, dar trebuie să fiu sunat”, şi-a exprimat Stoica dis­po­ni­bi­li­tatea. În schimb, patronul bă­nă­ţe­nilor, nu i-a dat prea mari speranţe fot­­balistului: “Şi eu ţin mult la Alin, dar atît! Oferta noastră s-a con­sumat între timp”.

4 meciuri a jucat Alin Stoica la Poli, în sezonul 2005/2006

8 echipe a schimbat mijlocaşul de-a lungul carierei

Chidi vine azi
Poli va face prima mu­ta­re pe piaţa transferurilor. Timişorenii l-au achi­zi­ţio­nat pe Philip Chidi Onyemah de la Rio Ave, un nigerian de 24 de ani, care poate evolua şi ca mijlocş şi ca ata­cant. Chidi va ajunge azi la Bucu­reşti, la sediul BkP. Ni­­ge­rianul de 1.82 cm şi 78 de ki­lo­gra­­me a marcat 4 goluri în 28 de me­­ciuri pentru Rio Ave în 2008. În schimb, transferul lui Hugo Al­can­ta­ra a picat din cauza pretenţiilor mari ale celor de la Belenenses.

Cere nemţi
Vali Bădoi şi-ar dori un adversar din Ger­mania în UEFA. “Cu două-trei întăriri şi cu o pregătire bună eu
zic că putem să intrăm în grupe. Aş prefera o echipă germană. Cu Rapidul am jucat bine cu Hertha, Stuttgart şi Ham­burg. Au stadioane fru­moa­se, spectatori mulţi, de ce nu? Pro­babil ei ar pleca favoriţi, dar am avea şi noi şansa noastră”,
a spus Bădoi.

Pleacă Elvio?
Argentinianul Elvio Martinez a declarat ieri că e posibil să nu mai revină la Poli după vacanţă. “Vom vedea ce se întîmplă zilele următoare în privinţa con­trac­tu­lui, însă e complicat. Nu ştiu dacă formaţia mea din Argentina îmi va da drumul”, a spus mijlocaşul. Marian Iancu a declarat, însă, că Poli decide dacă-l păstrează, avînd prima opţiune la cumpărare. “Opţiunea era pentru vară. Am cerut ca termenul să se modifice pentru februarie 2009, pentru că nu a avut timp să se acomodeze. Aşteptăm răspunsul”.

“Preţul corect!”
După ce Gigi Becli a declarat că fratele şi, totodată, impresarul lui Artiom Karamian, Artur, a cerut 3 milioane de euro pentru ca armeanul să meargă la Stea­ua, Iancu a declarat că preţul e unul corect. “Asta e valoarea lui, este o valoare pe care aş vrea să o cîştige la Timişoara, în anii pe care îi va mai petrece aici. Eu oricum o să fac tot ce pot ca el să cîştige banii aceştia, aici sau la o echipă din străinătate. După participarea în UEFA, Karamian poate să aibă oferte la această valoare”, a spus Iancu.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (6)
 •  14 Mai 2008, 12:56

Lui ii placea la Guliver si la Tequilla la baute de aia vrea sa se intoarca.de fotbal nu mai are el timp...

 •  14 Mai 2008, 10:55

ASTA-I TERMINAT,E PRAF,PE UNDE-A FOST NUMA' PROBLEME A FACUT,DUTE KAMARADE UNDE VEZI CU OCHII CA NICI IN LIGA A 2-A NU MAI AI LOC!O IUBESTI PE MA-TA,DAR NU PE POLI,HAI VITEZA CA DEJA NE LINGI INKUR!

 •  14 Mai 2008, 10:31

Domnule Stoica...gata......dupa cum spune acea vorba din popor....,,a trecut baba cu colacii,,...esti bun...dar nu esti stabil......asa ca...te sfatuiesc sa mergi in alta parte. Poli Timisoara este un capitol incheiat pentru tine.....pentru totdeauna... Multumesc

Vezi toate comentariile (6)
Comentează