FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENORUL TIMIŞOAREI ÎŞI DOREŞTE ŞI UN CONAŢIONAL LA POLI

Vrea un ceh

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 iunie 2008 00:00

Uhrin va alege între Kroupa (Teplice) şi Kalod ( Zizkov).

După ce boss-ul bănăţenilor, Marian Iancu, a dezvăluit că Poli se află în tratative pentru aducerea unui “vîrf înalt, de careu, de 1,93 metri înălţime, dintr-un campionat european, recomandat de Dusan”, antrenorul Uhrin jr a recunoscut că atacantul dorit cu atîta insistenţă e un compatriot al său.

Două nume întrunesc calităţile revelate de Iancu: Karel Kroupa (28 de ani), de la Teplice şi Richard Kalod (24 de ani), de la Viktoria Zizkov. Primul a fost împrumutat în returul trecut la FK Kladno, unde a evoluat în 13 partide, marcînd un gol, dar atît el, cît şi Kalod devin liberi de contract în luna iulie a acestui an. Chestionat asupra celor doi jucători, Uhrin jr a încercat să păstreze misterul, recunoscînd însă interesul lui Poli pentru unul din cei doi jucători. “Da, e adevărat, e un atacant ceh, din campionatul ţării mele. Nu pot să vă spun însă care din cei doi e. Poate e Kroupa, sau poate e Kalod”, a zîmbit enigmatic Uhrin.

Kroupa a evoluat în carieră la 8 echipe, printre care Denizlispor (Tur­cia), FC Brno (Cehia) sau Mlada Boleslav, fosta echipă a tehni­cia­nu­lui lui Poli, însă nu a apucat să lu­cre­ze cu Uhrin. În schimb, Kalod a jucat doar la 3 echipe, Viktoria Zizkov fiind singura de prima ligă dintre ele.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
 •  11 Iunie 2008, 13:54

Mare atacant mai aduce si Poli, doar prin CL a jucat se pare. Cum o sa afcem fata in cupele europene cu astfel de jucatori? Tinem neaparat sa ne facem de ras sau vrem sa descoperim noi oul lui Columb? La asa transferuri rezultatele vor fi pe masura.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează