FOTBAL  »  Superliga  »  

"Vrem în cupele europene"

Articol de - Publicat vineri, 09 mai 2008 00:00

Conducerea clubului caută în continuare soluţii pentru obţinerea banilor necesari achitării datoriilor către stat. De asemnea, Boca a declarat că Iaşiul trebuie să îndeplinească toate condiţiile pentru a primi licenţa pentru sezonul viitor.

Preşedintele grupării din Copou, Sorin Boca, a mărturisit că îşi doreşte ca în viitorul sezon Poli Iaşi să se claseze pe un loc care îi va permite participarea într-o cupă europeană. "Aş vrea să jucăm în cupele europene! Ionuţ Popa mai are contract pînă pe 15 iunie şi vom avea discuţii pentru prelungirea înţelegerii. Vrem să continuăm în această formulă", a explicat Boca.

Azi, elevii lui Ionuţ Popa au intrat în vacanţă.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
 •  09 Mai 2008, 21:13

cineva mi-s promis 5.000.000 $ daca va fraieresc

 •  09 Mai 2008, 17:42

oare boca nu stie cat de penibil este cand declara asa ceva? poli in cupele europene? da,poate daca ar investi mai mult in jucatori... ca antrenorul e de top :) popa a reusit sa mentina iasul in div 1 cu verzele alea de jucatori...nu stiu ce a facut sau ce tactica a folosit la meciuri dar cam de fiecare data i-a mers.... e un om pe care il respect! draga conducere,nu da vrabia pe ciaora de pe gard... Bat la pariu ca daca vine alt antrenorache la iasi echipa aterizeaza in B

Vezi toate comentariile (2)
Comentează