FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Whisky dublu la băieți! Reghe s-a bâlbâit când a fost întrebat de Tamaș: "E liber să bea, dar poate îl sancționăm" :D

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 octombrie 2016 15:11

Așa cum GSP.RO a prezentat în exclusivtate, Gabi Tamaș a făcut din nou circ în Centrul Vechi din București, după ce s-a îmbătat.

La conferința de presă de azi, Reghe a comentat scandalul în care a fost implicat fundașul Stelei și a spus că fundașul era în timpul liber și că putea face ce vrea.

"Adevărul despre Tamaș nu reprezintă problema voastră. Tamaș nu este în lot pentru meciul cu Foresta. În timpul liber, dacă el dorește să bea sau să meargă la restaurant,  poate face asta. E problema lui", a spus Reghecampf la conferința presă.

După care a continuat și a contrazis ce abia explicase. Tamaș ar fi liber să bea, dar în același timp, ar putea fi sancționat!

"Dacă a fost filmat, asta e. Nu este singurul om din Romania care merge la restaurant. Vom discuta cu Tamaș și cu cei din conducere și vom vedea ce decizie vom lua. Dacă vom considera că a greșit, va fi pedepsit.

Deocamdată, Gabi și alți 6-7 jucători nu fac parte din lot, ceea ce se știa de duminică, după meciul cu Târgu Mureș", a adăugat antrenorul.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
ando89
ando89  •  26 Octombrie 2016, 16:32
Postat de juliusmad pe 26 Octombrie 2016, 16:24

:))) asa vorbesc si eu cand beau whisky :))

:)) Recunosc, dar eu nu consum tărie decât la degustări cu scop comercial, astăzi mi-am dat liber și gust periodic și cu zgârcenie vinul din cramă. Anul ăsta nu va fi unul bun, dar avem alții la dispoziție:))

grandetorito
grandetorito  •  26 Octombrie 2016, 16:27
Postat de juliusmad pe 26 Octombrie 2016, 16:24

:))) asa vorbesc si eu cand beau whisky :))

Daca la un om normal 7% din greutatea corpului il reprezinta sangele, la al 10% e numai alcoolul, restul pana la 7% e sange :))

grandetorito
grandetorito  •  26 Octombrie 2016, 16:24
Postat de juliusmad pe 26 Octombrie 2016, 16:23

da, ei au scris "wisky" dar acum vad ca au modificat. imi sunt datori cu un whiskey :))

Am vazut si eu titlul initial, dar nu am bagat in seama articolul. Oricum e scris doar asa ca sa umple pagina, ca pe Tamas il doare fix acolo unde nu il bate soarele de ce scriu amatorii astia.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează