FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAŢII

WOW! Hagi pune piciorul în prag cu Becali! Mesaj CLAR: "Știe cine sunt!"

Articol de GSP - Publicat marti, 25 octombrie 2016 13:51

Gică Hagi a fost propus de Gigi Becali pentru a fi preşedintele FRF, dar antrenorul Viitorului a refuzat categoric ideea.

"Gigi m-a avut în curtea lui şi ştie că eu sunt antrenor. Eu nu sunt preşedinte şi nici nu vreau asta. Am spus-o. Eu sunt manager tehnic, antrenor. Asta o fiu în continuare. Nu vreau să candidez. Eu vreau să fiu antrenor. Mi-ar placea ca într-o zi să antrenez din nou o echipă naţională. Nu ştiu când, dar vom vedea.

Nici nu ştiu cine va candida. Mai sunt doi ani şi nici nu mă interesează. Nu sunt în nicio barcă şi nu susţin pe nimeni. Nu mă băgaţi în lucruri d-astea", a spus Hagi la TV Dolce Sport.

"Eu l-am sunat pe Gică (n.r. Gică Hagi) să vedem pe cine punem președinte. Eu îl vreau pe Gică, dar trebuie să accepte. Legea spune că nu există incompatibilitate dacă este președinte de club și de Federație.

Cu Hagi știu sigur că vom câștiga alegerile. Nu cred că votează nimeni împotriva lui Hagi. Și nici nu are curajul să îl bage la închisoare." Gigi Becali, ieri, la TV Sport ro

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (12)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  25 Octombrie 2016, 18:10

"Eu l-am sunat pe Gică (n.r. Gică Hagi) să vedem pe cine punem președinte....” !!!!!!!!!!! Cum adică măi *** PE CIN PUNEM PREȘEDINTE ??!!! *** pușcariași numai la avantaje vă gandiți ! Vreti voi să devină fotbalul ăsta, ca o afacere cu brânză și pastramă !!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

kingdon
kingdon  •  25 Octombrie 2016, 17:06

whoaleeeeeuuuu ce imi plac femeile, cu lanturi si bratari !!! whoaleeeeeuuu !!!!

kingdon
kingdon  •  25 Octombrie 2016, 17:05

asta chiar se crede antrenor. si-a facut echipa sa aiba unde antrena si sa il bage pe fiul sau. mai are si tupeul sa zica de ala mic ca a fost capitan, a debutat la varsta frageda in Liga 1 a si ca nu stiu cate meciuri are in liga . bai nene la echipa lui taica- tau nu se pune??? chiar ati inebunit cu tupeul asta ??? chiar ii credeti pe toti prosti??

Vezi toate comentariile (12)
Comentează