FOTBAL  »  Superliga  »  INTER

Zicu a povestit cum a ajuns la Inter: "Nu înțelegi prea multe la 20 ani. Am ajuns în biroul lui Moratti și mi-au pus contractul în față"

Articol de GSP - Publicat luni, 01 ianuarie 2018 17:44

Ianis Zicu (34 de ani) a renunțat la cariera de fotbalist, dar a rememorat perioada în care a fost transferat de Inter de la Dinamo, la vâsta de 20 de ani.

"Nu înţelegi prea multe la 19 ani, 20 de ani când ajungi acolo. Este o altă organizare. Am ajuns în birou la Moratti (n.r. Massimo Moratti), am aşteptat 20 de minute şi la ora fixată au venit. Mi-au pus contractul în faţă, nu ştiam italiană, n-am citit, nu m-am uitat. Am semnat pe ultima pagină şi atât.

Am stat doar două zile prima dată pentru că a trebuit să plec la Parma, la schimb cu Adriano. Îl doreau mult şi le-au dat trei jucători la schimb, printre care şi eu", a declarat Ianis Zicu la TV Telekom Sport.

Zicu a ajuns la Inter în 2004, dar n-a apucat să joace pentru nerrazurri, fiind împrumutat la Parma, Dinamo și Rapid.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
zorrozabal
zorrozabal  •  02 Ianuarie 2018, 14:14

Zicu asta-fotbalist talentat-a avut noroc cu carul cu machidonii lui-clanul Becali-care i-au asigurat numai contracte bune,spre deosebire de Adrian Cristea-si mai talentat-care neavand nici un impresar ca lumea,a avut numai contracte mici!Cine are noroc,are!Cine nu are,nu are!

valentinn10
valentinn10  •  02 Ianuarie 2018, 09:01

Alt mare jucator, unde dracu ii gasiti frate, ieri marele torje cu la fel de marele grozavu azi asta, ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dinamo100
dinamo100  •  02 Ianuarie 2018, 08:17

Nu cred ca varsta are relevanta. Exista nenumarati jucatori care au jucat fotbal la nivel inalt la 19-20 ani si chiar mai devreme! Zicu n avea ce cauta in campionatul italian, de aceea nici nu l au bagat sa joace.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close