FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Zile decisive » Puljici nu mai vrea în Liga 1, dar Becali insistă pentru el: "Vrea un salariu mare, dar îi dau cât cere! Avem nevoie de el"

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 iulie 2016 08:50

Deși Ante Puljici este hotărât să nu mai joace în Liga 1, Steaua insistă pentru a-l transfera pe fundașul croat.

Gigi Becali a dezvăluit că e decis să-l achiziţioneze pe croatul Ante Puljici, de la Gent, și că totul s-ar putea rezolva în următoarele zile.

"Îl iau pe Puljici pentru că mai avem nevoie de un fundaş central. Noi i-am propus o sumă, dar el vrea mai mult. Dacă scapă liber de contract, îi dau imediat salariul pe care şi-l doreşte el. Am vorbit deja cu MM şi i-am spus despre asta. Cine dă 15.000 de euro pe lună la ora asta în România în afară de Steaua? Dinamo n-are de unde să-i dea atât! Să vedem, zilele viitoare, ce se va întâmpla cu Puljici", a declarat patronul Stelei la televiziunea sportro.

"În următoarele zile, voi cunoaște viitoarea mea destinație. Nu știu dacă voi continua la Gent. Cu Dinamo am încheiat discuțiile. Nu mă voi întoarce în România. Nici nu știu cât am fost dorit, în fine. Cu Steaua a fost o discuție, doar atât. Voi juca într-un campionat puternic" Ante Puljici pentru Gazeta Sporturile

Ante Puljici, 28 de ani, este jucătorul celor de la Gent, iar în sezonul recent încheiat a fost împrumutat la Dinamo, pentru care a bifat 21 de meciuri. 

1.000.000 €este cota lui Puljici, potrivit transfermarkt.de

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (30)
its1134
its1134  •  13 Iulie 2016, 20:30
Postat de el11 pe 13 Iulie 2016, 13:35

Dinamo rămâne cu faZanii de marc , Filip , Lazar si compania . Negoita esti un maimuțoi , nu esti capabil sa ti un jucător .

Corect, dar tu nu știi să scrii. (nu ști să scri, ca să înțelegi și tu)

el11
el11  •  13 Iulie 2016, 13:35

Dinamo rămâne cu faZanii de marc , Filip , Lazar si compania . Negoita esti un maimuțoi , nu esti capabil sa ti un jucător .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

vasileschi
vasileschi  •  13 Iulie 2016, 12:39
Postat de Petre Radulescu pe 13 Iulie 2016, 11:04

vasileschi tata, aberezi la greu. N-are rost sa-ti raspund la toate prostiile pe care le-ai scris. Doar atat iti spun: Cat e Becali in floare, ***! :))) Pt. ca ne face echipa si are valoare!!!! Na c-am facut si rima. :))))

Ai dreptate el face echipa ! are si valoare de campionatul nostru !!! dar a luat ASTRA campionatul pentru ca steaua are prea mare valoare .

Vezi toate comentariile (30)
Comentează