FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Ziua în care vedetele părăsesc Liga 1 » După Cristian Lopez și Hamroun, un titular de la Dinamo s-a transferat la o echipă de Champions League!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 31 august 2016 14:33

Steaua l-a împrumutat azi pe Hamroun la Al Sadd, în Qatar, pentru un milion de euro cu opțiune de cumpărare pe încă atât. CFR Cluj și-a pierdut golgeterul, Cristian Lopez, care va semna cu Lens. 

UPDATE 18:00

Transferul lui Mevlja încă se negociază pentru că Dinamo nu vrea să-l lase pe fotbalist să plece pentru 750.000. "Câinii" cer peste un milion de euro, anunță sursele GSP.ro.

Dinamo pune și ea un nume pe lista cu jucătorii importanți care sunt aproape să plece: Miha Mevlja trebuia să semneze pe 3 sezoane cu FC Rostov, în Rusia, însă "câinii" cer prea mulți bani! Rușii vor evolua în Grupa D a Champions League, alături de Bayern, Atletico Madrid și PSV. 

Suma de transfer este de 700.000 de euro, în timp ce slovenul de 26 de ani va câștiga aproximativ un milion de euro în cei 3 ani de contract, informează Dolce. 

Echipa lui Andone rămâne astfel cu doar doi fundași centrali de meserie în lot: Marici și Nedelcearu. 

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (167)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  31 August 2016, 15:09
Postat de dinamo_fan pe 31 August 2016, 15:02

hai sa-ti zic o chestie...performanta ca echipa din liga 1 faci doar daca iti pui la punct un centru de copii si juniori de pe urma caruia sa faci profit cateva milioane bune an de an si asa sa asiguri un buget cu care sa cumperi jucatori experimentati de valoare...nu toti mercenarii de duzina. In Romania nu sunt nici seici, nici magnati rusi, nici banii chinezilor samd. vii tu cu bani de acasa sa bagi macar 5.000 de euro in Dinamo ? sau in echipa ta de suflet care o fi ? sunt curios. Sau faci morala pe banii altora ?

sa stii ca de fapt, are destula dreptate. sigur ca orice club din lume vinde jucatori, este sursa principala de venituri, si e bine ca Dinamo a ajuns in stare sa vanda din nou niste jucatori, dar personal cred ca era prematur, nu avem un lot atat de mare, acum sunt numai 23 de jucatori, cel mai subtire lot cantitativ vorbind. celelalte echipe au de la 26 de jucatori in sus, viitorul avea vreo 36 daca nu ma insel. in plus, nu vinzi cand esti pe locul 2 si ai sanse clare la titlu, dupa multi ani. nu vinzi, aduci in plus, faci cateva eforturi si e de ajuns, campionatul e foarte slab, trebuie doar sa controlezi fcsB si aia e tot. dar, cand lasi asa usor 6 (sase) jucatori sa plece, nu poti sa minti pe nimeni ! cerniauskas, cam 1 mil eur, puljic, cam 1,5 mil, essombe, cam 800 de mii, anton, cam 1,5 mil, marc, 1 mil si miha mevlja, in jur de 1,3 mil... mai avem ceva de spus ? pai asta era structura unei echipe campioane, mai trebuiau adaugati doar nistor, rotariu, palic, lazar si gnohere ! sincer, vazand poza, am tresarit cu bucurie : credeam ca l-au vandut pe stupidul de filip.) n-ai mai vede, petardul ramane.

babahuda
babahuda  •  31 August 2016, 21:45

Echipa lui Andone rămâne astfel cu doar doi fundași centrali de meserie în lot: Marici și Nedelcearu. ..jurn alistilor ..eu cred ca voi stiti mai multe despre *** lui becali si cate oua are nastase la avicola ..le numarati mereu ..dar lotul lui dinamo nu prea il cunoasteti .,.MIHAI POPESCU FUNDAS CENTRAL 23 DE ANI ,LADINAMO DIN 2013 ,A JUCAT CU MIHA MEVLJA IN MECIUL DE CUPA LIGII CU VOLUNTARI 2-1 PT DINAMO ..MIHAI POPESCU NE AL 3-LEA FUNDAS CENTRAL..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

reddog_forever
reddog_forever  •  31 August 2016, 20:19

unii penibili pe aici se bucura ca le-a vandut patronul cei mai buni jucatori de parca au bagat ei banii in buzunar....era mult mai bine pt voi daca nu vindea, de ce va dati mari??? ciudat fotbalul asta...se duce de rapa totul. auzi, stancioiu la fcsb, ha, ha, ha.

Vezi toate comentariile (167)
Comentează