FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - DINAMO, AZI, 21:00, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP.RO

ZIUA Z! Ei pot fi cheile Derbyului de România! Ce spune expertul GSP despre duelul Florin Tănase vs Harlem Gnohere + cum arată echipele lui Reghe și Andone

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 august 2016 00:49

Gazeta Sporturilor de AZI pune în balanță un duel de calibru în Derby de România. Harlem Gnohere și Florin Tănase ar putea fi cheile meciului exploziv din această seară!

Steaua înfruntă Dinamo imediat după umilința din Liga Campionilor, iar Reghecampf promite că vine tăvălugul pe Național Arena! Derby de România propune diseară mai multe confruntări de mare atractivitate: a antrenorilor, Reghe versus Andone, a mijlocașilor ofensivi, Stanciu contra Palici, chiar și a portarilor, aflaţi în mare formă, Niţă - Brănescu.

Peste toate, cel mai așteptat e cel al atacanţilor: Florin Tănase împotriva lui Harlem Gnohere.

Cei doi vor juca fix același rol, de unic atacant, fiecare susţinut de câte 3 mijlocași ofensivi de mare calitate. Florin îi va avea în spate pe Popa, Stanciu și Hamroun, în timp ce pe Gnohere îl vor ajuta Rotariu, Palici și Lazăr.

Gazeta de sâmbătă analizează confruntarea cu un expert GSP. TOTUL în ziarul de astăzi!

Echipe probabile:

Steaua: Fl. Niță - G. Enache, Tamaș, Mitrea, Momcilovici - Bourceanu, Vl. Achim - Ad. Popa, N. Stanciu, Hamroun - Fl. Tănase
Rezerve: V. Cojocaru - Tudorie, Aganovici, Ov. Popescu, D. Popescu, Boldrin, De Amorim

Dinamo: Brănescu - Romera, Nedelcearu, Mevlja, St. Filip - Hanca, Busuladzici, Palici - D. Rotariu, Gnohere, V. Lazăr
Rezerve: Penedo - D. Popa, Oliva, P. Petre, Olteanu, I. Șerban, A. MarcSave

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (84)
fanfcarges
fanfcarges  •  20 August 2016, 15:22
Postat de catalynn pe 20 August 2016, 04:35

5-1 pt Siminica in setul 2 ... Nu ar trebui sa mai aibă probleme, dar sa nu ne grăbim :-)

nici eu nu eram foarte sigur la 5-1, a fost un meci tensionat , dar mi-a placut cum si-a crescut nivelul jocului de nu mai stia Aga ce sa faca :)

iobag
iobag  •  20 August 2016, 13:31
Postat de lacatusdinamovistu pe 20 August 2016, 12:26

SA ZICEM PRIN ABSURD ..IN STATISTICA SI IN ZIARELE VREMII SE POMENEA DE CUPA LIGII ..CUPA LIGII A FOST COMPETITIE ,IAR DUPA UN TIMP A STOPAT-O LIGA LUI MITICA SI S-A RELUAT DE 2 ANI ..CHIAR DACA ,BATAIE TOT V-A DAT DINAMO CU REZERVELE .JUCATORI CARE TOCMAI SEMNASE DUPA CE LUASE CAMP[IONATUL IN 99-2000 ..ACESTIA V-AU DAT SI GOLURI ..DINAMO -STEAUA NU A JUCAT NICIODATA IN AFARA COMPETITIILOR ..ESTI BOLAND ..TU ITI DAI SEMA ?DINAMO V-A DAT 7 SI CITY DOAR 5 ..VEDEM DISERA ..POATE SE REPETA SCENARIU DIN NOE 2015

Aia era un fel de cupa marbella gogule, de aia steaua a jucat cu rezervele rezervelor si cu jucatori care nici macar nu erau legitimati la steaua ci veniti in probe. De aia cand cauti in statistici oficiale cea mai mare diferenta de scor e steaua dinamo 5 0 si de aia dupa nici un an au desfiintat o de tare ce starnea interes.

104772133226352
Petre Radulescu  •  20 August 2016, 13:02

@lacatusdinamovistu. Esti *** si mai si semnalizezi! ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (84)
Comentează