FOTBAL  »  LIGA 2  »  SPORTUL

A găsit stadion, n-are echipă! » Şiman a închiriat stadionul din Colentina, dar jucătorii nu vor să se prezinte

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 martie 2013 00:00 / Actualizat joi, 07 martie 2013 21:45

Serialul evenimentelor incredibile de la Sportul continuă.

Vasile Şiman a găsit in extremis un stadion pentru meciul cu Farul, programat sîmbătă, de la ora 11:00. Patronul a închiriat arena lui Juventus Colentina, după ce fusese refuzat de Astra, căreia îi solicitase baza din Ploieşti, devenită teren de antrenament pentru Fatai şi ai lui.

Partida a fost programată în Colentina şi informaţia a apărut pe site-ul FRF, de unde au aflat şi jucătorii că ar trebui să se prezinte la meci mîine dimineaţă! Dar fotbaliştii, care n-au făcut nici un antrenament propriu-zis în iarna asta, neavînd nici antrenor, nici condiţii de pregătire, nu deţin vize medicale şi fără ele nu au voie să joace într-un meci oficial!

Jucătorii nu au de gînd să se prezinte sîmbătă, deşi se tem că absenţa de la stadion ar putea atrage amenzi, deci scăderea sumelor pe care Şiman le datorează din salariile restante.

8,6 milioane de euro valorează pe transfermarkt.de lotul Sportului, echipă dată afară din Regie fiindcă n-a plătit facturile către Apa Nova

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
milicamilitaru
milicamilitaru  •  11 Martie 2013, 16:06
Postat de gabonne1982 pe 08 Martie 2013, 17:01

Siman este un escroc de prima mana,dar fara el cred ca Sportul Studentesc era de mult istorie

continuare:Ramin stupefiat ca oameni mari si valorosi din fotbalul rominesc si nu numai care au crescut si format la frumoasa echipa STIINTA BUC. [ m.lucescu, m sandu, m radulescu, etc] nu binevoesc as iasa cu pozitii pro s au contra ,fata de aceasta situatie nemaiintilnita [cel putin pina acum] in fotbalul rominesc.Au uitat prea repede [desi numai sunt tineri] ca datorita acestei echipe cu traditie in fotbalul rominesc,si au cladit cariere de virf in societate.Nu ar fi prea tirziu ca cei pomeniti mai sus sa caute posibilitati ca aceasta echipa sa traiasca,sa ramina aceiasi echipa iubita astfel sa ii inapoieze investitia pe care aceasta a facut o cu ei.De ce nu ar functiona pe linga FRF?

milicamilitaru
milicamilitaru  •  11 Martie 2013, 15:41

toti neavenitii ,incompetentii, hoti dornici de inavutire au invadat fotbalul romainesc,dupa asa zisa revolutie din 89,sub obladuirea celor care s au instalat cu hotarire,dornici si ei sa si faca burta mare la conducerea fotbalului romanesc [ vezi FRF si LIGA] Atunci ce sa ne mai miram de unul ca siman,care multi ani in loc de bani a dat jucatorilor haine,paltoane,promisiuni ,el profitind din plin din vinzarea,imprumturi,de jucatori pe care ii considera bunuri personale.Marele om de fotbal si formator de talente regretatul nea Morarescu se intoarce in mormint,vazind ce se intimpla cu fosta lui echipa de suflet Stiinta Buc.,in aceiasi situatie find si marele antrenor regretatul Ola

crocodilu55
crocodilu55  •  08 Martie 2013, 23:36

Daca in fotbalul din Romania nu sunt decat IMPOTENTI ca VS, DESFIINTATI FOTBALUL si nu va mai BATETI JOC DE DESTINELE OAMENILOR/JUCATORILOR. Ce va IMPIEDICA???

Vezi toate comentariile (13)
Comentează