FOTBAL  »  LIGA 2  »  "U" CLUJ

Acosta l-a convins pe Hizo şi rămîne la U Cluj

Noe Acosta, Acosta, U Cluj
Noe Acosta, Acosta, U Cluj

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 ianuarie 2010 00:00

În cele două jocuri de verificare supervizate ieri de Hizo, doar mijlocaşul spaniol a convins

"Nu mi-a plăcut nimic din primul meci, iar din al doilea doar prima repriză", a fost verdictul rece al lui Viorel Hizo, în urma celor 2 jocuri de verificare, desfăşurate ieri. Doar atacantul sîrb Miroslav Lecici (24 de ani) şi mijlocaşul spaniol Noe Acosta (26 de ani) au impresionat asistenţa. "Am evaluat întreg potenţialul pe care îl avem în acest moment. Din primul joc nu mi-a plăcut nimic, iar în jocul al doilea a fost o primă repriză bună.

Dintre jucătorii veniţi în probe vor pleca cîţiva şi în stagiul de la Sovata. Nu m-am decis încă cine va pleca şi în stagiul de la Sovata, unde vom lua 26 de jucători", a precizat Hizo. Sosit sîmbătă noaptea la Cluj, portarul brazilian Leonardo Magna (28 de ani) nu a putut juca din cauza oboselii, urmînd să fie monitorizat la Sovata.

Parteneriat cu "Ardealul"
"Dulăul" a vorbit şi despre un posibil parteneriat cu Şcoala de Fotbal "Ardealul", în urma căruia mai mulţi juniori ar putea face pasul la Universitatea Cluj. "Avem în vedere o colaborare cu cei de la Ardealul. Acesta este şi motivul pentru care am legat acest joc de pregătire", a explicat Hizo, care a admis faptul că în stagiile de la Sovata şi Antalya vor veni şi alţi jucători consacraţi: "Vor sosi şi alţi jucători formaţi, pe un post precis, care au deja experienţă la un astfel de nivel".

Revine Turcu la "U"?
În meciul-şcoală organizat ieri între jucătorii de la Universitatea a evoluat şi mijlocaşul clujean Lucian Turcu (23 de ani), care a mai trecut pe la Sportul Studenţesc, Gloria Bistriţa. Turcu a marcat şi un gol în partea a doua a meciului. Altfel, atacantul argentinian Francisco Vazzoler a plecat încă de ieri acasă, iar ceilalţi jucători aflaţi în probe, Ciofu, Sefal şi Ronea au şanse minime să rămînă la "U".

"Nu am probleme la inimă"
Finanţatorul Florian Walter a ţinut să infirme informaţia potrivit căreia acesta a suferit o intervenţie chirurgicală pe cord. Walter a lămurit şi postura lui Hizo la Universitatea. "Nu am făcut operaţie la inimă. Am avut probleme la colon. Referitor la banca tehnică, Cristi Dulca este antrenorul secund. Hizo este director tehnic şi coordonatorul loturilor de copii şi juniori. Prima echipă o face Hizo", a explicat Walter.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează