FOTBAL  »  LIGA 2  »  LIGAB.RO

Alin Buzărin: "Jucăm la nivelul primelor 12 clasate din Liga I!"

Alin Buzarin, Victoria Branesti
Alin Buzarin, Victoria Branesti

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 aprilie 2010 00:00

Directorul executiv al Victoriei Brăneşti, Alin Buzărin, a declarat pentru LigaB.ro că, în opinia sa, echipa joacă un fotbal de nivelul primelor 12 clasate din Liga I şi a anunţat că cere FRF-ului să stabilească încă o etapă intermediară în liga secundă întrucât se simt dezavantajaţi.

"Sînt mulţumit de victoria cu Dinamo II. Am dovedit că jucăm un fotbal de un nivel ridicat, cel puţin la fel ca primele 12 clasate din Liga I. Am marcat repede, şi apoi la adăpostul scorului de 2-0 din minutul 10 am putut să facem spectacol în faţa unor jucători cu experienţă ca Bratu, Vranjkovici sau Daminuţă. Merităm să fim pe primul loc. Avem cele mai multe goluri marcate din primele două ligi, iar asta dovedeşte că avem forţă şi facem spectacol la meciuri.

Urmează două deplasări grele, la Bacău şi Tulcea, şi meciul de acasă cu Dunărea Galaţi. Dacă obţinem cinci puncte din aceste trei etape, eu zic că vom fi favoriţi la promovare.

Ţin să fac un apel către FRF: avem nevoie de o etapă intermediară! Faţă de Liga I, liga secundă este dezavantajată. Noi încheiem meciurile abia la trei săptămâni după prima ligă, deci vom avea mai puţin timp pentru vacanţă. Sper ca cei din Comitetul Executiv să se gândească la această problemă şi să ia o decizie înţeleaptă.

În ceea ce priveşte lupta pentru locul secund, eu cred că Sportul este favorită. Au jucători foarte buni şi eu spun că merită să promoveze" a declarat Buzărin.

Autor: Dragoş Rizescu

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
 •  11 Aprilie 2010, 06:25

Bravo Buzarine !!!haideti in A va asteptam . Hai CFR cluj!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează