FOTBAL  »  LIGA 2  »  TRANSFER

Atacantul Petrolului a semnat cu o adversară din Liga 2

FOTO: Facebook @official.fcpetrolul
FOTO: Facebook @official.fcpetrolul

Articol de - Publicat joi, 06 august 2020 17:59 / Actualizat joi, 06 august 2020 18:30

Atacantul Sergiu Arnăutu (30 de ani) s-a despărțit de Petrolul și a semnat cu o altă divizionară secundă, Concordia Chiajna. 

Sergiu Arnăutu a contat pentru Petrolul până în ultima etapă a play-off-ului ligii secunde, înscriind în victoria de la Mioveni, scor 2-1, al unsprezecelea gol din acest sezon.

Arnăutu a semnat cu Concordia

Liber de contract, jucătorul a semnat cu Chiajna pentru două sezoane. „Ca să reușești la nivelul ligii secunde trebuie să aduci cei mai buni jucători de la acest nivel competițional. Arnăutu se înscrie la acest capitol, la experiența pe care o are și cifrele bune la capitolul goluri”, a anunțat Auraș Brașoveanu, președintele Concordiei. 

Ilfovenii se află în cantonament la Brașov, unde au antamate patru partide de verificare, cu Olimpic Cetate Râșnov, Metaloglobus București, Gloria Buzău și Csikszereda Miercurea Ciuc.

Atacantul Petrolului a semnat cu o adversară din Liga 2
Arnăutu a semnat cu Concordia

VIDEO. UTA și Petrolul au promovat în Liga 1

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 2:

Cum a fost convins Tamaș să semneze cu U Cluj: „Eram vecini și ne petreceam aproape toate zilele împreună”

Daniel Pancu, acuze grave: „E un ciorditor! Dacă ne prindea cu cardurile la bancomat, rămâneam fără bani!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează