FOTBAL  »  LIGA 2  »  LIGAB.RO

Au bătut drumul de pomană » Gafele Federaţiei au produs o pagubă de zeci de milioane celor de la ALRO. Vezi de ce!

alro
alro

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 decembrie 2010 00:00

Preşedintele lui Alro Slatina, Jean Niţulescu, a anunţat că deplasarea echipei sale la Şimleul Silvaniei pentru partida care nu s-a mai disputat a costat 75 de milioane de lei vechi şi consideră că dispariţia Silvaniei ar reprezenta o mare pierdere.

 

" Am ajuns la Caracal. Azi dimineaţă la 3 am ajuns înapoi. Vineri la ora 15.20 ni s-a spus că nu vom fi programaţi. Joi am ajuns la ora 17 la Zalău, am făcut antrenament vineri la ora 11 şi am plecat din Zalău la ora 17.15. Am plecat cu două zile înainte. Cazarea şi masa la Zalău ne-au costat 50 de milioane, motorina 18, cu pachetele de mîncare deplasarea a costat în total 75 de milioane. Nu avem cum să recuperăm banii, că nu ni-i dă nimeni. Problemele financiare sunt la nivel de ţară. Trebuia să se dea termene de plată foarte clare. Dispariţia Silvaniei ar fi o pierdere mare", a declarat Niţulescu la emisiunea "Fotbal la matineu" de la Sport Total FM.

El crede că regula ca rezultatele din tur să se omologheze, în cazul în care o echipă se retrage la sfîrşitul turului, este anormală şi a dezvăluit că, în perioada în care a fost la FC Caracal, semnat nişte angajamente cu jucătorii că nu joacă la pariuri. "E anormal ca rezultatele din tur să se omologheze, dacă o echipă se retrage la sfîrşitul turului. Eram la FC Caracal şi am fost puşi să semnăm nişte angajamente că nu jucăm la pariuri. Mi se pare anormal ca banii de la pariuri să nu fie aduşi la bugetul de stat. Limitarea sumelor la pariuri ar fi o soluţie", a spus Niţulescu.

El consideră că preşedinţii din liga a II-a se vor întîlni pentru a discuta despre proiectul LPF 2 şi a anunţat că problema a apărut din cauza faptului că la liga a II-a şi a III-a comisiile aparţin de Federaţie. "Cred că ne vom întîlni. Au apărut foarte multe lucruri care trebuie discutate, să punem la punct anumite regulamente. Cred că îşi vor da seama că este în interesul nostru să se înfiinţeze LPF 2. Problemele au pornit de la faptul că la liga a II-a şi a III-a comisiile sunt la Federaţie", a încheiat Niţulescu.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează