FOTBAL  »  LIGA 2  »  LAUDE

FOTO Gestul lui Stoican după golul de play-station marcat de adversari: „Antologic!”

Antrenorul reșițenilor a oferit și un moment rar. L-a felicitat pe Romario Moise (27 de ani), mijlocașul Chiajnei, pentru un gol din „foarfecă”. +5   FOTO
Antrenorul reșițenilor a oferit și un moment rar. L-a felicitat pe Romario Moise (27 de ani), mijlocașul Chiajnei, pentru un gol din „foarfecă”.

Articol de - Publicat sambata, 23 septembrie 2023 16:47 / Actualizat sambata, 23 septembrie 2023 17:00

Flavius Stoican (46 de ani), antrenorul celor de la CSM Reșița, a sărbătorit în stil mare victoria contra Concordiei, scor 3-2. Antrenorul reșițenilor a oferit și un moment rar. L-a felicitat pe adversarul Romario Moise (27 de ani), mijlocașul Chiajnei, pentru un gol din „foarfecă”. 

În minutul 38, când Reșița conducea cu 1-0, Romario Moise a marcat un gol de generic pentru Chiajna, candidat la reușita sezonului. Fostul mijlocaș rapidist a înscris din „foarfecă”, de la 14 metri, și l-a impresionat chiar și pe Flavius Stoican.

FOTO. Flavius Stoican, după CSM Reșița - Concordia Chiajna 3-2: „Gol antologic al lui Romario Moise!”

+1 FOTO

„A fost o victorie mare pentru acești băieți pe care-i pregătesc. Îi văd cât de mult muncesc la antrenamente și cu atât mai mult mă bucur că am obținut o victorie contra unei echipe cu jucători care, într-adevăr, au un nume important în fotbalul românesc și care nu și-au spus ultimul cuvânt.

De aceea este și mai importantă această victorie, deoarece am câștigat în fața unei echipe care și-a anunțat candidatura la promovare. În ceea ce privește meciul, am început destul de bine, am marcat prin Andrei Burlacu, am mai avut o ocazie tot prin el, iar apoi a venit acel gol antologic al lui Romario Moise.

A fost un gol frumos și pe această cale aș dori să-l felicit, deoarece a avut o execuție de excepție. A fost 1-1 la pauză, apoi am pus presiune pe Chiajna, dar o nesincronizare a noastră a făcut ca adversarii să marcheze pentru 2-1. 

Se părea că totul va fi în zadar, doar că jucătorii care au intrat de pe bancă, și anume Cristea, Rus și Negru și-au adus aportul la revenirea pe tabela de marcaj.

Nu este doar bucuria noastră în urma acestei victorii, ci și a întregului oraș. Simt o bucurie enormă atunci când văd oamenii fericiți după meci. Este poate cea mai frumoasă senzație când vezi asemenea lucruri, că oamenii vin și te felicită și cântă alături de jucători”, a spus Flavius Stoican, potrivit Caraș Online.

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

În 2018 era titular în Serie A în fața lui Juventus, acum a semnat în Superliga! Transfer de marcă anunțat astăzi

Nocturna a fost montată de urgență pentru FCSB! Toate biletele s-au epuizat în două ore

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
22cea
22cea  •  23 Septembrie 2023, 17:51

Pozele cu sageti ale gesepeului sunt priceless :)))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează