FOTBAL  »  LIGA 2  »  CHIAJNA - ȘELIMBĂR 0-1

Claudiu Niculescu, despre secretele liderului din Liga 2: „Se vede în atmosfera de la echipă și în rezultate”. Ce spune despre duelul cu fosta echipă

Claudiu Niculescu FOTO: facebook.com/FRFLiga2
Claudiu Niculescu FOTO: facebook.com/FRFLiga2

Articol de - Publicat sambata, 26 august 2023 15:43 / Actualizat sambata, 26 august 2023 15:55

Lider autoritar în Liga 2 cu Șelimbăr, Claudiu Niculescu a înregistrat o nouă victorie etapa aceasta, 1-0 în deplasarea de la Chiajna.

Echipa antrenorului de 47 de ani nu are drept de promovare, la fel ca alte 7 formații din eșalonul secund, Reșița, Alexandria, Corvinul, Steaua, Tunari, Slatina și Dumbrăvița, fiind club de drept public.

„Nu mă interesează clasamentul acum”

„A fost un meci dificil la Chiajna, cu o primă repriză echilibrată, apoi am început repriza a doua mai bine, am reușit să marcăm golul care s-a dovedit a fi decisiv. Pe final de joc, echipa gazdă ne-a dominat cu mingi lungi, dar am reușit să ne apărăm bine, să fim agresivi și să terminăm cu bine acest meci. 

Nu mă interesează clasamentul în acest moment, mă interesează punctele pe început de sezon, până se așază clasamentul mai este de jucat. 

Ne bucurăm că suntem sus, dar trebuie să rămânem echilibrați, cu picioarele pe pământ, la fel de conectați la antrenamente și la meciuri și vom face rezultate foarte frumoase împreună” a anunțat Niculescu la Metropola TV, citat de Ora de Sibiu.

„S-a format acea echipă de care aveam nevoie”

Despre munca de la Șelimbăr, Niculescu a declarat: „Este bine să lucrezi cu jucători cu moral ridicat, s-a format un grup frumos, cu jucători care își doresc să se afirme și să facă performanță. Am ales bine în vară împreună cu conducerea, am adus jucătorii pe care ni i-am dorit, plus nucleul rămas din sezonul trecut. 

S-a format acea echipă de care aveam nevoie pentru a ne bucura împreună cu suporterii. Sunt oameni foarte serioși la Șelimbăr, ne ajută cu tot ce avem nevoie și se oferă toate condițiile pentru performanță, iar asta se vede în atmosfera de la echipă și în rezultatele de pe teren”. 

Duel cu Voluntari în Cupă: „Ne dorim să mergem mai departe”

Șelimbăr va întâlni FC Voluntari în Cupa României, chiar echipa cu care Niculescu a câștigat cele două trofee din cariera de antrenor, Cupa și Supercupa: 

„Urmează meciul de Cupă, pe care îl vom trata foarte serios, ne dorim să mergem mai departe. Vom încerca, dar în primul rând trebuie să ne recuperăm până marți, băieții au făcut un efort foarte mare, pe o căldură infernală, cu atât mai mult merită felicitările tuturor. 

La Voluntari am avut cele mai importante rezultate din cariera de antrenor, am câștigat Cupa și Supercupa. Apoi, urmează jocul cu CSA Steaua, va fi o săptămână foarte grea, dar sper să trecem cu bine peste ea. 

Apoi, urmează o pauză, în care vom lucra în special cu jucătorii care sunt în urmă cu pregătirea fizică și pe care trebuie să îi aducem la parametrii optimi pentru momentul în care revenim din acea pauză scurtă de campionat” a mai spus Claudiu Niculescu.

Cu siguranță Dinamo va scăpa de la retrogradare! Ovidiu a făcut o treabă extraordinară acolo, de un an și ceva de când este antrenorul echipei. După pauza competițională, Dinamo va arăta și mai bine decât arată în acest moment. Și ei au adus jucători destul de târziu, care sunt în urmă cu pregătirea fizică
Claudiu Niculescu

Detaliul care l-a impresionat pe fotbalistul străin mutat la București: „Românii sunt foarte buni cu noi”
DINAMO
Detaliul care l-a impresionat pe fotbalistul străin mutat la București: „Românii sunt foarte buni cu noi”
Șoc în Liga 2 » FC Argeș poate rămâne fără antrenor! Pelici: „În momentul de față, asta e situația!”
FC ARGEȘ
Șoc în Liga 2 » FC Argeș poate rămâne fără antrenor! Pelici: „În momentul de față, asta e situația!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
demolarii
demolarii  •  26 August 2023, 16:54

Eu nu înțeleg cum Superliga și Liga a 2-a sunt declarate amândouă în baza Legii sportului profesioniste, dar doar din Superliga sunt excluse echipele "departamentale" în baza aceleași Legi a Sportului.? Cum ? Pe de alta parte aștept din partea Lpf sa ne prezinte sumele pe care Superliga le produce la bugetul de stat astfel încât sa poată fi considerata o afacere cu impact social care sa justifice derogarile obținute de Frf privind statutul jucătorilor de fotbal profesioniști......

Cosminache_112
Cosminache_112  •  26 August 2023, 16:34

Echipă fără drept de promovare

Vezi toate comentariile (2)
Comentează