FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA

EXCLUSIV Un câștigător al Cupei Campionilor a ajuns șofer și era să rateze inaugurarea din Ghencea: „Serviciul e serviciu! Fac asta din anul 2000”

Radu II, Bumbescu, Pistol, Weissenbacher, Vasile Iordache, Florentin Marinescu (de la stânga la dreapta) +3   FOTO
Radu II, Bumbescu, Pistol, Weissenbacher, Vasile Iordache, Florentin Marinescu (de la stânga la dreapta)

Articol de - Publicat miercuri, 07 iulie 2021 18:24 / Actualizat joi, 08 iulie 2021 00:01

Constantin Pistol (54 de ani), mijlocaș în lotulul Stelei din 1986, a fost la un pas să rateze inaugurarea noului stadion din Ghencea, din cauza locului de muncă actual, cel de șofer.

Noua arenă din Ghencea va fi inaugurată astăzi cu meciul amical dintre Steaua și OFK Belgrad. La eveniment sunt prezenți fotbaliști legendari din istoria clubului. Printre ei se numără și Constantin Pistol, unul dintre mezinii lotului din 1986, cel care cucerea Cupa Campionilor Europeni. 

Constantin Pistol, la un pas să rateze inaugurarea arenei din Ghencea

Pistol era să rateze întâlnirea din cauza serviciului. Unul dintre jucătorii care a evoluat mai puțin în campania din 1986, Constantin Pistol a fost la prezent la reuniune, dar a avut mari emoții.

„De-a lungul anilor s-au scris numai prostii despre mine, că am făcut taximetrie prin Pitești... Nu este adevărat nimic. Sunt șofer, dar nu pe taxi, ci pe o mașină de marfă. Fac asta din anul 2000, de când m-am lăsat de fotbal. 

Azi era chiar să ratez evenimentul, pentru că nu avea cine să ducă marfa în locul meu. Până la urmă am vorbit cu un prieten care știa traseul și s-a dus el în locul meu, ca să pot ajunge aici. Asta e situația, servicivul este serviciu”, a spus Constantin Pistol, pentru GSP.ro. 

Un câștigător al Cupei Campionilor a ajuns șofer și era să rateze inaugurarea din Ghencea: „Serviciul e serviciu! Fac asta din anul 2000”
Constantin Pistol, mijlocaș la Steaua în 1986

Constantin Pistol a evoluat pentru Steaua București în două perioade, în sezonul încununat cu triumful din Cupa Campionilor și în sezonul 1990-1991. De-a lungul carierei a mai evoluat la Oltul Scornicești, Rapid și FC Național. A debutat în prima divizie în 1985, într-o remiză FC Bihor - Steaua, scor 0-0.

VIDEO Legendele Stelei, prezente la inaugurarea noului stadion din Ghencea

Citește și alte știri despre CSA Steaua: 

FOTO CSA Steaua, echipament special la inaugurarea noului stadion! Imagini spectaculoase din interiorul arenei

CSA Steaua - OFK Belgrad » Eveniment special în Ghencea: noua „bijuterie” de 100 de milioane de euro va fi inaugurată

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
adi2008
adi2008  •  07 Iulie 2021, 19:46

TSKA Bucuresti ne invata cum sa-ti construiesti siadion pe banii fraierilor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează