FOTBAL  »  LIGA 2  »  FC BOTOŞANI

Cornel Şfaiţer: "Din vară vom avea o nouă bază sportivă"

Cornel Sfaiter
Cornel Sfaiter

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 mai 2010 00:00

Președintele lui FC Botoșani, Cornel Șfaițer, regretă egalul din deplasare cu Dinamo II (1-1) și a anunțat că, din vară, echipa sa va mai avea o bază sportivă.

"Noi am venit să cîştigăm toate punctele. Din păcate, am jucat din minutul 35 în 10 oameni şi am apărat rezultatul. Eliminarea a fost corectă. Problema juniorilor este de importanţă la nivel naţional. Din vară intenţionăm să investim mai mult la juniori. Vom mai avea o bază sportivă. Avem posibilitate să încheiem bine campionatul. La Botoşani s-a investit în infrastructură", a declarat Şfaiţer la emisiunea "Fotbal la matineu" de la Sport Total FM.

El consideră că lipsa terenurilor, copiii cărora nu le place fotbalul, criza economică şi faptul că antrenorii au mai multe grupe de copii sunt cauzele rezultatelor slabe ale naţionalelor de juniori. Şfaiţer crede că organele locale din Suceava vor ajuta echipa şi că este dureros că echipele din Suceava, Hunedoara, Petroşani, Sibiu au probleme financiare. El este stupefiat că jucătorii de la FCM Bacău au ajuns să ceară cinci lei conducerii clubului să-şi cumpere apă şi că cei de la Arieşul Turda nu sunt plătiţi de şase luni. "Chiar şi în liga a IV-a se găseşte o apă. Sper ca autorităţile să sprijine fotbalul la Bacău şi la Turda. E greu în judeţele unde nu găseşti doi-trei oameni cărora să le placă fotbalul. Între mediul de stat şi cel privat trebuie colaborare", a încheiat Şfaiţer.

Autor: Bogdan Teodorescu

Sursa: Sport Total FM, emisiunea Fotbal la matineu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează