FOTBAL  »  LIGA 2  »  PETROLUL

Petrolul trage la promovare, dar e aproape de dezastru: „Nu se poate așa, nu mai putem continua!”

U Cluj - Petrolul/ foto Imago Images
U Cluj - Petrolul/ foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat joi, 05 mai 2022 23:13 / Actualizat joi, 05 mai 2022 23:42

Costel Lazăr, președintele Petrolului, a anunțat că echipa prahoveană are mari probleme financiare, în ciuda faptului că „Lupii Galbeni” sunt pe primul loc în Liga a doua.

Petrolul a făcut egal cu Hermannstadt, scor 1-1, iar cu două etape înainte de finalul play-off-ului din Liga secundă ocupă primul loc, cu 59 de puncte, două peste U Cluj și echipa din Sibiu. Cu toate acestea, Costel Lazăr a declarat că echipa a supraviețuit datorită unor împrumuturi financiare și datorită înțelegerii jucătorilor.

Studenta-ultras care salvează vieți » A sărit din Peluza Sud pentru a-i acorda primul ajutor fotbalistului prăbușit în Ghencea: „Deja îmi pusesem în minte să mă apuc de resuscitare”
CSA STEAUA
Studenta-ultras care salvează vieți » A sărit din Peluza Sud pentru a-i acorda primul ajutor fotbalistului prăbușit în Ghencea: „Deja îmi pusesem în minte să mă apuc de resuscitare”

Costel Lazăr, președinte Petrolul: „Părerea mea e că nu se poate merge așa, nu mai putem continua”

„Situația financiară este foarte grea. Din păcate, nu am primit feedback-ul pe care îl așteptam, când echipa era pe val. Am supraviețuit datorită unor împrumuturi, datorită înțelegerii jucătorilor. Părerea mea e că nu se poate merge așa, nu mai putem continua.

Sunt discuții cu anumiți sponsori puternici, care pot susține activitatea și pot ține echipa în prima ligă. Sunt sigur că, în momentul promovării, lucrurile se vor finaliza. Doar din punct de vedere administrativ am primit sprijinul primăriei, din punct de vedere financiar nu. Nu am depus un proiect pe această temă, dar sunt convins că primăria poate contribui financiar pe viitor.

Au mai intrat sume din sponsorizări. Fac un apel către suporterii Petrolului. Avem toate condițiile pentru a putea accede în Liga 1, iar Petrolul este un brand. Le mulțumesc jucătorilor, am găsit înțelegere cu amânarea plății salariilor și a primelor.

Acest club merită să fie în Liga 1, sper să rezolvăm problemele în 2-3-4 zile și să discutăm cu cărțile pe masă după promovarea în Liga 1. Cred că putem avea un buget de aproximativ 4-5 milioane de euro în Liga 1”,a declarat Costel Lazăr la emisiunea „Digi Sport Special”, de la Digi Sport.

Citește și alte știri din Liga 2:

Eroare majoră în Hermannstadt - Petrolul. Golul oaspeților trebuia anulat

A bătut CSA, apoi a făcut declarații explozive: „Adevărata Steaua joacă în Liga 1, trebuie primită pe Ghencea!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
doctor_strange
doctor_strange  •  06 Mai 2022, 13:02
Postat de Constantin Trascu pe 06 Mai 2022, 05:35

De la comunale la liga1 85 procente sint subventionate din banii publici la fel cum este si Steaua care numai pe ea o vedeti si va plingeti ca o platiti din banii vostri sinteti penibili ei sint platiti din banii armatei iar CSM Buc la handbal sint platiti din banii vostri sinteti orbi sau ***….. Craiova lui Rotaru a ajuns direct in liga2. cum ? Si primeste si o suma de bani de la Olguta *** aste nu le vedeti frustratiilor

Te exprimi incoerent d-le. În plus amesteci lucrurile. S-a mai explicat că nu e chiar același lucru finanțarea de la o primărie, cu cea de la un minister. Nu că aș fi de acord cu finanțarea de la primării ... Iar cei de la Petrolul tocmai de asta se plâng, că nu au primit finanțare de la primărie.

mogpharau
mogpharau  •  06 Mai 2022, 11:55

Pleaca Medias si Clinceni. Vine Petrolul si Sibiul. Deci schimbare post pe post. Termina ambele cu -30 de puncte... Daca se salveaza dinamo anul asta, la anu' tot baraj o sa joace. Deci au timp pentru o reorganizare fara sa pice in B (de unde e mai greu sa revii in Liga 1).

depeche
depeche  •  06 Mai 2022, 10:58

Faceti societate pe actiuni, vindeti actiuni daca este un brand. Nu este un brand, ai folosit un cuvant despre care nu stii nimic chiar daca esti manager/presedinte. Este un nume important, o traditie, nu brand :) Ar trebui sa lasati primaria, sa nu va bazati pe ajutor financiar din partea lor. Ei va pot oferi posibilitatea de a evolua pe stadion la pret redus insa nu bagati mana in buzunarul primariei doar pentru ca puteti.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează