FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO - POLI TIMIȘORA

Costel Pantilimon i-a pus gând rău lui Dinamo » Ce spune oficialul lui Poli Timișoara înainte de meciul decisiv pentru „câini”

Articol de - Publicat joi, 09 martie 2023 19:38 / Actualizat joi, 09 martie 2023 21:27

Fostul internațional Costel Pantilimon, 36 de ani, a preluat recent funcția de manager general la Poli Timișoara și i-a pus gând rău rivalei Dinamo.

  • Dinamo - Poli Timișoara se joacă duminică, de la ora 13:00. Meciul din ultima etapă din sezonul regulat va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe OrangeSport, PrimaSport și DigiSport.
  • Dinamo este la mâna ei pentru calificarea în play-off. Cu o victorie, echipa lui Ovidiu Burcă are locul asigurat între primele 6

Adversara de duminică a „câinilor", în meciul decisiv pentru calificarea roș-albilor în play-off-ul ligii secunde. 

Bănățenii sunt la retrogradare, penultimii în clasament, însă au bifat un rezultat surprinzător în ultima etapă din 2022, victorie acasă, 2-1, cu Csikszereda.

Afară, afară, cu Chivulete din arbitraj!
editorial dan udrea
Afară, afară, cu Chivulete din arbitraj!

În 2023, sunt eșecuri cu Dumbrăvița și Poli Iași. Alb-violeții sunt cu gândul la lupta pentru a continua în L2, dar ar vrea să încurce Dinamo în week-end.

„Situația e dificilă, știm la ce ne-am înhămat, luptăm să rămânem în Liga 2. Meciul cu Dinamo e important pentru noi și pentru fani, vrem să scoatem cât se poate de mult din această confruntare. Nu venim doar în vizită", a comentat Panti.

În urmă cu mai bine de un deceniu, foștii acționari ai „câinilor" au negociat pentru aducerea lui în „Ștefan cel Mare”, dar afacerea nu s-a perfectat.

VIDEO Totul despre Dinamo - Poli Timișoara

Citește și: 

Licența pentru Liga 1, apoi deblocarea transferurilor » Planul noii conduceri a lui Dinamo

Derby-ul Dinamo - Poli Timișoara, în 30 de imagini incendiare » Cele mai dure mesaje ale unei rivalități aprige: „Pe titlurile și cupele voastre sigiliu DNA”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
gillvincent
gillvincent  •  10 Martie 2023, 16:51
Postat de creeperno807 pe 09 Martie 2023, 22:36

Cine intra in groapa, fara 5 nu scapa!

voi nu mai jucati de mult timp in groapa,voi sunteti in groapa pana la chelie. urmeaza desfiintarea in scurt timp. tribunalul este singurul care v-a pus gand rau. si ala o sa fie cel mai imposibil de batut adversar din istoria voastra infecta.

paolo15
paolo15  •  10 Martie 2023, 13:13
Postat de concret pe 10 Martie 2023, 09:00

Tu esti fumat de mult, gigist amarat.

Vorbești din Divizia B?

concret
concret  •  10 Martie 2023, 09:00
Postat de paolo15 pe 10 Martie 2023, 05:21

S-a fumat de mult!

Tu esti fumat de mult, gigist amarat.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează