FOTBAL  »  LIGA 2  »  GAZ METAN CRAIOVA - POLI IAŞI

Craiovenii, "turnaţi" de Geolgău?

geolgau
geolgau

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 octombrie 2010 00:00

Se pare că oficialii ieşeni, care au contestat, la finalul partidei, schimbarea neregulamentară făcută de Gaz Metan CFR Craiova, au fost informaţi de acest aspect de către un om din anturajul echipei craiovene, Gheorghiţă Geolgău

 

În jurul echipei CFR Craiova există ideea că Gheorghiţă Geolgău, fostul jucător al Craiovei Maxima, ar fi informat oficialii ieşeni de schimbarea greşită făcută de antrenorul oltenilor, Jerry Gane. Se pare că Geolgău urmăreşte de ceva vreme postul de antrenor principal al găzarilor din Craiova.

Geolgău, născut în 1961 la Pieleşti, a făcut parte din marea echipă a Universităţii Craiova din anii '70-'80. Ca antrenor, a condus de pe banca tehnică Jiul Petroşani, dar şi echipe din Insulele Feroe şi Islanda. Ultima dată, Geolgău a fost director sportiv al Universităţii Craiova, părăsind această poziţie în 2009, după neînţelegeri cu conducerea Universităţii.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează