FOTBAL  »  LIGA 2  »  LIGAB.RO

Daniel Timofte revine pe banca Brăilei!

timofte
timofte

Articol de GSP - Publicat joi, 04 noiembrie 2010 00:00

Perioada de incertitudine privind postul de antrenor principal a fost foarte scurtă la CF Brăila, pentru că la echipa fanion a oraşului a revenit Daniel Timofte.

Timofte a fost demis pentru rezultatele slabe obţinute de CF Brăila în primele cinci etape ale turului şi înlocuit, pe 30 septembrie, cu Liviu Ciobotariu, însă luni, 1 noiembrie, "Ciobi" nu s-a mai prezentat la antrenamentele formaţiei brăilene.

Nicu Rotaru a condus şedinţele de pregătire în primele două zile ale acestei săptămâni, iar de miercuri principal a redevenit cel care a promovat echipa dunăreană în Liga a II-a, Daniel Timofte, în timp ce "secunzi" vor fi Rotaru şi Dragoş Trofin.

"A fost un duş rece şi pentru noi, şi pentru Timofte, iar acum, rămaşi fără principal după plecarea lui Ciobotariu, i-am oferit o a doua şansă. În opinia mea, Timofte merită să conducă această formaţie, pentru că a depus mult suflet de când a venit la Brăila, şi sperăm că de data aceasta lucrurile vor avea o cu totul altă turnură, una care să ne redea speranţele în menţinerea în acest eşalon", a declarat Adelin Soare, preşedintele executiv al CF Brăila.

Daniel Timofte a condus ieri dimineaţă primul antrenament, iar la final s-a arătat destul de optimist în privinţa formaţiei pe care o conduce: "Am revenit, pentru că eu cred în această echipă. Ştiu că am făcut o pregătire bună cu aceşti jucători, îi cunosc foarte bine şi împreună vom încerca să scoatem maximum de puncte până la finalul turului. La iarnă ne vom alcătui strategia pentru retur şi sper ca lucrurile să curgă în favoarea noastră", a declarat Timofte.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează