FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

EXCLUSIV Un alt candidat la pachetul de acțiuni de la Dinamo iese din cursă: „Doar așa am vorbit. Restul sunt povești”

Dinamo are o situație financiară complicată // foto: Facebook @ Dinamo Bucuresti
Dinamo are o situație financiară complicată // foto: Facebook @ Dinamo Bucuresti

Articol de - Publicat miercuri, 24 august 2022 14:55 / Actualizat miercuri, 24 august 2022 15:13

Dragoș Sterpu, ex-președintele DDB Spania și candidat la șefia DDB, spune că nu ia în calcul să cumpere pachetul majoritar de acțiuni al clubului Dinamo 1948, deținut de Dorin Șerdean. 

  • Dragoș Sterpu a pierdut alegerile pentru președinția DDB, desfășurate pe 16 august. El a obținut 24,1% dintre voturi, restul de 75,9% fiind exprimate pentru Eduard Ziriakus Galan, noul președinte DDB.

Dinamoviștii speră să înceapă cât mai curând „era Murad”, existând discuții avansate cu omul de afaceri libanez Mohammad Murad, cu o avere estimată la 150 de milioane de euro. 

Și multimilionarul, și Dorin Iacob, tatăl administratorului special al „câinilor”, Vlad Iacob, au transmis că șansele de a se materializa preluarea sunt de 80 la sută, așteptându-se un răspuns concret dinspre acționarul majoritar Dorin Șerdean.

Mama lui Sefer a blocat transferul » Rapid bătuse palma pentru 400.000 de euro
RAPID
Mama lui Sefer a blocat transferul » Rapid bătuse palma pentru 400.000 de euro

Dorin Șerdean discută cu mai mulți oameni interesați

La rândul său, Șerdean are convorbiri multiple, cu diverși alți oameni de afaceri, printre care și un alt businessman libanez Diya William Shoucair, care visează terenul deținut de Ionuț Negoiță în zona renovată de la Săftica. 

Având planuri de extindere imobiliară, în principal, nu să vină alături de Murad în rândul posibililor finanțatori ai dinamoviștilor. Printre cei cu care Șerdean a dialogat pentru cedarea pachetului de 72,8 la sută s-a numărat și Dragoș Sterpu, ex-președintele DDB Spania, fost candidat la șefia DDB zilele trecute.

Ce susține Dragoș Sterpu despre discuțiile pentru acțiunile lui Dinamo 

În mediul online dinamovist au apărut discuții vizavi de faptul că Sterpu ar fi discutat la Madrid cu Șerdean despre pachetul de acțiuni, avansându-se și numele lui Mircea Rednic și Ionuț Lupescu la o eventuală întâlnire. 

Chestionat pe seama subiectului, fostul candidat la șefia DDB a declarat că a avut o convorbire cu Șerdean înainte de alegerile pentru conducerea programului socios. Și atât.

„Nu era normal să vorbesc cu el (n.r. - Șerdean) despre problema acțiunilor? Având în vedere că recuperarea acțiunilor pentru DDB, nu pentru mine, că nu sunt miliardar să țin eu clubul, era cel mai important punct în programul candidaturii mele pentru DDB... 

Nu știu de unde au apărut alte interpretări, dar asta mă face încă o dată să spun: iubesc Dinamo, dar nu mă mai interesează ceea ce se întâmplă la șefia clubului. Da, o să plâng când echipa pierde, o să mă bucur când va câștiga, atât. 

Sunt foarte multe inveții, nu-i cunosc nici pe Murad, nici pe Tomșa (n.r. - Adrian Tomșa, mogul media, care a fost interesat de acțiunile clubului), n-am discutat cu niciunul. Eu cu Șerdean am vorbit doar la telefon, atât. Restul - povești”, a explicat Sterpu pentru GSP.

VIDEO » Florin Bratu, despre derby-ul dintre Dinamo și Steaua din Liga 2 

Alte știri din Liga 2: 

Soluția propusă de Țucudean, întrebat dacă ar investi la Dinamo: „De ce să nu fie ca Rapid?”

Cât vrea Șerdean pentru a ceda acțiunile deținute la Dinamo: „Variază foarte mult”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (5)
colorsinsin
colorsinsin  •  25 August 2022, 12:08

Afara cu ddb-ul. Au administrat prost. E nevoie de un investitor adevarat dinamobist, cum a fost Borcea

abavati
abavati  •  25 August 2022, 11:06

Mai terminati odata cu libanezii astia, nu ne-a ajuns unul de-al nostru mare patron de hoteluri dat altfel *** alalalt libanez vine sape si pluguri in saftica, normal ca ar vrea terenul ... ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

creeperno807
creeperno807  •  24 August 2022, 22:36

Rapid n-a fost comunista?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează