FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

Cele două gesturi care l-au impresionat pe noul președinte de la Dinamo: „Mi-a plăcut foarte mult că jucătorii au spus asta”

Articol de - Publicat joi, 09 martie 2023 22:46 / Actualizat vineri, 10 martie 2023 12:14

Andrei Nicolescu, noul președinte al lui Dinamo, a dat detalii din vestiarul lui Dinamo. În plus, acesta a vorbit și despre gestul fanilor, care au ajutat clubul cu bani.

Noul conducător al „câinilor” a declarat că a avut o discuție cu jucătorii și s-a declarat impresionat de faptul că aceștia au pus discuțiile despre plata salariilor pe planul secund, fiind cu gândul la partida cu Poli Timișoara, din ultima etapă din sezonul regulat.

Noul șef al lui Dinamo anunță: „Cu el vom creiona o strategie pe următorii 3 ani” + „Am o discuție cu cineva să devină directorul Academiei”
DINAMO
Noul șef al lui Dinamo anunță: „Cu el vom creiona o strategie pe următorii 3 ani” + „Am o discuție cu cineva să devină directorul Academiei”

„Am fost la Săftica și am vorbit cu niște tineri jucători, care au o anumită situație contractuală. Mi-a plăcut foarte mult la ei faptul că au spus «Amânăm orice discuție, ne concentrăm pe meciul de duminică, vorbim după aceea». 

Asta arată că Ovidiu Burcă a reușit să-i monteze, să stea concentrați pentru acest meci, pe care-l tratează ca pe o finală”, a declarat Nicolescu la Playsport

Impresionat de fani

Suporterii au strâns bani și au renovat vestiarele în vacanța de iarnă, pentru a le face o surpriză jucătorilor. Cel mai implicat a fost Iustin Maximilian, administratorul bazei, care a mers la Săftica inclusiv între Crăciun și Revelion, pentru a finaliza lucrările. 

„Aș vrea să-l remarc pe Iustin, gestul lui m-a impresionat. Cumva m-a supărat că l-am aflat la ceva timp.

Faptul că a mers în vacanța de iarnă și a refăcut vestiarele pentru jucători, dovada aceasta de atașament a suporterului dinamovist mi s-a părut un exemplu atât de bun, pe care clubul nu a fost în stare să-l arate. Sau să-l arate mult prea puțin. 

E impresionant gestul lui, din orice punct de vedere. 

Eu cred că fanii nu vor mai fi chemați «pompieri», vor veni să pună emoție lângă ceea ce construiește clubul, vor fi alte moduri prin care se vor implica în viața clubului, abonamente, tricouri, un gând bun pentru jucători... 

Lucrul ăsta nu se poate elimina niciodată, chiar dacă va fi exprimat în alte feluri”, a mai spus Nicolescu.

VIDEO Totul despre Poli Timișoara - Dinamo 

Citește și: 

Costel Pantilimon i-a pus gând rău lui Dinamo » Ce spune oficialul lui Poli Timișoara înainte de meciul decisiv pentru „câini”

Derby-ul Dinamo - Poli Timișoara, în 30 de imagini incendiare » Cele mai dure mesaje ale unei rivalități aprige: „Pe titlurile și cupele voastre sigiliu DNA”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
digitalmasacrer
digitalmasacrer  •  10 Martie 2023, 16:23

Iar daca jucatorii ar spune nu, se gasesc niste gelati, smardoi si bombardieri sa ii convinga prieteneste, cu lacrimi in ochi, sa faca ce e bine...

scarla
scarla  •  10 Martie 2023, 10:45

Suna cam asa: nici noi nu avem bani dar speram sa facem ceva bani pe spatele vostru. Va multumim ca jucat gratis. Altfel nu am putea sa nu va dam bani si sa spunem ca voua va place sa jucati fara bani. P. S. Dinamo nu are sustinere financiara de la noua conducere. Fara bani nu poti sa spui ca esti conducere. Poti sa spui ca esti doar in trecere sa ciugulesti ceva beneficii

istet10
istet10  •  10 Martie 2023, 09:07

Ce veste buna! E impresionat. Si astia tineri, cand o sa vada ca sunt inselati, sa vedeti cum schimba foaia.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează