FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

UPDATE Programul lui Dinamo până la confruntările decisive pentru play-off din Liga 2 » Amicalele sunt în aer!

Articol de , - Publicat luni, 30 ianuarie 2023 14:21 / Actualizat miercuri, 01 februarie 2023 21:12

Elevii lui Ovidiu Burcă încă mai speră la play-off, implicit la promovarea în Liga 1, iar finalul lunii februarie va aduce și reluarea campionatului după aproape 3 luni de pauză. În perioada următoare vor urma mai multe meciuri de verificare până la reluarea sezonului.

UPDATE Amicalele lui Dinamo sunt în aer: încă un meci anulat, altul în pericol

Ora 16:30 - Cei de la CSM Slatina au transmis astăzi omologilor de la Dinamo că nu vor efectua deplasarea pentru amicalul de miercuri, de la Buftea. Astfel, ”câinii” rămân din nou fără un partener de fotbal, după ce a fost anulat meciul de sâmbăta trecută, cu Progresul Spartac. 

Am fost invitați de CS Universitatea Craiova pentru un joc de verificare programat joi în baza de pregătire a echipei de primă ligă. Nu puteam refuza această variantă de a juca cu o formație puternică de primă ligă într-un test important pentru noi”, a precizat Dan Oprescu, antrenorul formației slătinene

Dacă duelul cu oltenii a picat, roș-albii caută să rezolve măcar pentru week-end un joc de pregătire. Aceasta întrucât nici partida cu Gloria Buzău, contracandidata directă la locul 6 de play-off, nu mai este atât de sigur pe cât era inițial. 

Formația lui Adrian Mihalcea și-a programat un stagiu de pregătire la sud de Dunăre, cu amicale în cantonamentul din Bulgaria, buzoienii ar trebui să ajungă în aceste zile acolo. Astfel cade și amicalul de sâmbătă, 4 februarie, între Dinamo și Buzău! Echipa lui Ovidiu Burcă este cantonată la Săftica, acolo unde continuă ședințele de pregătire, iar în ultimul week-end de februarie reîncepe sezonul regulat, cu ultimele trei etape.

Știre inițială

Programul lui Dinamo a fost afectat în week-end din cauza intemperiilor, astfel că amicalul de sâmbăta trecută, cu Progresul Spartac, a fost anulat. 

În schimb, sunt șanse mari ca partida de verificare de miercuri, cu CSM Slatina, să se desfășoare conform planurilor, de la ora 12:00, la Buftea. 

Victor Pițurcă, reținut pentru 24 de ore de DNA!
DNA
Victor Pițurcă, reținut pentru 24 de ore de DNA!

Adversara „câinilor” e echipa pe care Ovidiu Burcă a promovat-o în divizia secundă, echipă cu care Dinamo a remizat, scor 0-0, la Giurgiu, în sezonul regulat. 

Oltenii sunt pe locul 11, la două puncte de bucureșteni și la 4 puncte de Gloria Buzău, ocupanta locului 6, când mai sunt de disputat 3 etape până la finalul sezonului regulat.

Dinamoviștii au avut până acum două amicale, ambele cu formații din al treilea eșalon, 0-0 cu CS Păulești și 1-1 CSO Plopeni, iar meciul cu Progresul Spartac de sâmbătă, din Berceni, a fost anulat.

Ce urmează pentru Dinamo

Începând de la meciul cu Slatina, va crește nivelul adversarilor roș-albilor în perioada precompetițională.

Pe 4 februarie este programat amicalul cu Gloria Buzău, tocmai ocupanta ultimului loc de play-off, apoi CS Muscelul Câmpulung (8 februarie), Unirea Slobozia (10 februarie), Farul (11 februarie) și FC Brașov (18 februarie).

3etape mai au „câinii” în sezonul regulat: Unirea Constanța (a), Șelimbăr (d) și Poli Timișoara (a)

VIDEO Răzvan Burleanu: „Mihai Stoichiță a încălcat regulamentul și va fi sancționat”

Citește și: 

Ionuț Negoiță ia în calcul să bage iar bani la Dinamo: „Am două condiții”

Interviu cu fostul preparator fizic italian al lui Dinamo: „CFR și FCSB pot juca în Serie A”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (6)
istet10
istet10  •  30 Ianuarie 2023, 23:02
Postat de creeperno807 pe 30 Ianuarie 2023, 22:34

Se aranjeaza altele

Poate gasesc 11 liceeni sa joace cu ei intr-un parc. Ba, faptul ca nu se mai joaca meciurile astea e bine pt Dinamo. Ca remizele cu echipe extrem de slabe le distrugea si cat le-a mai ramas din moral.

creeperno807
creeperno807  •  30 Ianuarie 2023, 22:34

Se aranjeaza altele

Mosh.Gerilla
Mosh.Gerilla  •  30 Ianuarie 2023, 17:54
Postat de number10 pe 30 Ianuarie 2023, 16:36

nu va mai baga nimeni in seama,in maxim 2-3 luni va desfiintati. ai ramas singurul suporter al celor de la vitan barzesti de pe gsp(dintre cei care inca le mai poarta sigla).

Și te (mai) miri că ți-a dat flit sudista!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează