FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

EXCLUSIV Dorin Șerdean anunță când revine în conducerea lui Dinamo + Cum a reacționat Vlad Iacob

Articol de - Publicat miercuri, 11 ianuarie 2023 08:46 / Actualizat miercuri, 11 ianuarie 2023 10:43

În timp ce administratorii lui Dinamo se contrează pe tema refacerii Planului de reorganizare modificat, respins de instanță, Dorin Șerdean își pregătește revenirea la club.

Procedura de repunere în funcție a lui Dorin Șerdean va începe în zilele următoare. ”Sunt niște pași procedurali de făcut și va dura, probabil, una-două săptămâni”, a estimat Dorin Șerdean, contactat de Gazeta Sporturilor.

Unde a ajuns să joace Valentin Lazăr, la două luni după despărțirea cu scandal de Dinamo
TRANSFER
Unde a ajuns să joace Valentin Lazăr, la două luni după despărțirea cu scandal de Dinamo

Dorin Șerdean a câștigat procesul cu Dinamo, la 22 decembrie 2022, astfel că trebuie să fie repus în funcția de director executiv, din care a fost demis abuziv în ianuarie 2021, printr-o decizie luată în cadrul Consiliului de Administrație.

Șerdean a ocupat respectiva funcție până la sosirea actualei conduceri, cu care se luptă acum.

Vlad Iacob: „Dorin Șerdean s-ar subordona administratorului special”

Responsabilii lui Dinamo sunt în expectativă. ”La club nu a ajuns nicio notificare referitoare la repunerea în funcție a domnului Dorin Șerdean”, a precizat administratorul special Vlad Iacob.

Iacob nu-și vede amenințat postul prin revenirea lui Șerdean în cadrul clubului, ca director executiv. 

”Poziția lui, oricum nu are legătură cu poziția mea, așa cum s-a vehiculat în presă. Din punct de vedere ierarhic, Dorin Șerdean s-ar subordona administratorului special. 

Vom vedea ce decizie vom lua, la momentul respectiv. Domnul Șerdean știe că nu sunt bani în club nici măcar pentru salariile actuale”, a concluzionat Vlad Iacob.

Administratorul special nu respinge ideea de a face echipă cu Șerdean.

”Pot să colaborez cu oricare dintre acționari care își doresc cu adevărat salvarea lui Dinamo. M-am întâlnit în zilele precedente cu domnul Șerdean, i-am prezentat situația și urgențele de la club. 

L-am rugat să-și reconsidere poziția în lumina realității financiare actuale a clubului. L-am rugat să fie constructiv și să ajute la salvarea clubului, în orice mod posibil. Încă n-am un răspuns ferm din partea dumnealui. 

El decide în ce mod poate contribui la salvarea clubului sau în sens contrar dacă alege să riște viitorul clubului în beneficiul personal, dacă se va pune problema în acest mod”, a declarat Vlad Iacob, la Radio Dinamo.

În privința divergentelor de opinie privind strategia pe care clubul Dinamo va trebui să o abordeze în următoarele zile, precizez faptul că nu există un război între mine și Răzvan Zavăleanu și că voi conlucra cu DDB și cu Administratorul Judiciar pentru a găsi cele mai bune soluții pentru salvarea clubului.

- Vlad Iacob, administrator special Dinamo

Procesul Șerdean - dizolvarea APCH începe pe 20 februarie la Judecătoria sectorului 2

Dorin Șerdean, acționar majoritar cu 72%, se află în plin război cu APCH/DDB, care a împrumutat clubul cu aproape 4 milioane de euro.

Judecătoria Sectorului 2 a stabilit termen 20 februarie pentru procesul deschis de Dorin Șerdean pentru dizolvarea Asociației Peluza Cătălin Hîldan (APCH).

Avertismentul lui Dorin Șerdean din 2021

În 2021, Dorin Șerdean lansa un avertisment dur spre DDB. „Mă voi întoarce la Dinamo. O să vină vremea să dau toate cărțile pe față cu acești indivizi care au pus mana pe Dinamo. Eu am niște lucruri neterminate acolo si mă voi întoarce. Nu o să îi las pe ei să își facă meandrele. O vom rezolva în instanță. M-au amenințat și au vrut să mă umilească public, dar nu o să le meargă cu mine”, a completat Șerdean pentru Prosport.

Citește și alte articole despre Dinamo:

„M-au înjurat, dar sper să revină în Liga 1” » Denis Ciobotariu nu-i poartă ranchiună lui Dinamo, în ciuda apostrofărilor de care a avut parte din partea fanilor din „Ștefan cel Mare”
SEPSI SF. GHEORGHE
„M-au înjurat, dar sper să revină în Liga 1” » Denis Ciobotariu nu-i poartă ranchiună lui Dinamo, în ciuda apostrofărilor de care a avut parte din partea fanilor din „Ștefan cel Mare”
Un fotbalist de la Bayern Munchen a dat-o în judecată pe Dinamo
DINAMO
Un fotbalist de la Bayern Munchen a dat-o în judecată pe Dinamo

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează