FOTBAL  »  LIGA 2  »  CONCORDIA CHIAJNA

E oficial: Adi Popa a rămas fără echipă

Venit liber de contract de la CSA Steaua, Adi Popa nu s-a impus nici la Concordia Chiajna
Venit liber de contract de la CSA Steaua, Adi Popa nu s-a impus nici la Concordia Chiajna

Articol de - Publicat miercuri, 31 ianuarie 2024 22:02 / Actualizat miercuri, 31 ianuarie 2024 23:31

Fostul jucător la FCSB și la CSA Steaua, Adrian Popa a ajuns miercuri la un acord cu Concordia Chiajna asupra rezilierii contractului. Mijlocaşul de 35 de ani a bifat doar 5 partide în acest sezon din Liga 2, pentru formaţia antrenată de Erik Lincar.

Adi Popa a rămas miercuri fără echipă. Mijlocașul în vârstă de 35 de ani s-a prezentat la reunirea lotului Concordiei Chiajna, însă n-a fost utilizat în primele amicale al anului, cu CSM Alexandria și CSM Slatina, iar în cele din urmă s-a convenit asupra rezilierii contractului.

Mihai Stoica a anunțat ultima mutare de la FCSB: „Mâine reziliază. Oricum iese Gigi și spune tot, nu e problemă”
FCSB
Mihai Stoica a anunțat ultima mutare de la FCSB: „Mâine reziliază. Oricum iese Gigi și spune tot, nu e problemă”

Comunicatul Concordiei Chiajna pe Facebook

„Conducerea Clubului Sportiv Concordia Chiajna si jucatorul Adrian Popa au reziliat contractul. Alți jucători care au reziliat contractele și nu vor mai continua in tricoul "vulturilor" verzi sunt Florin Achim, Pires Romario Santos, Alexandru Pop, Alexandru Dulca si Mihai Ciontos, împrumutat până în vară la CS Tunari”, a anunțat Concordia, miercuri, pe pagina sa de Facebook.

Fostul jucător al FCSB-ului, utilizat de antrenorul Erik Linkar în doar 5 partide, în 2023 - 2024, nu era în relații bune cu „vulturii verzi” încă din octombrie anul trecut.

Atunci a fost trimis să se pregătească separat și a mers inclusiv la primarul localităţii ilfovene, Mircea Minea, pentru a se plânge de situaţia în care se află. Nemulțumit de cum era tratat și hotărât să plece, el a dat clubul în judecată.

Ce spunea președintele Cristi Tănase în octombrie despre faptul că Adi Popa s-a întors împotriva Concordiei Chiajna

„Îmi pare rău că acest conflict a escaladat foarte mult și consider că nu trebuia să ajungă în presă, în primul rând. Că Adi Popa a ales să ne dea în judecată e altă treabă, deoarece este dreptul lui. Dar Adi Popa a greșit teribil că s-a dus să îl deranjeze pe domnul primar. Domnul primar are alte probleme și credeți că de Adi Popa îi ardea?

Evident că dânsul m-a informat imediat, iar eu îl întreb pe Adi Popa dacă realizează ceea ce a făcut? Ce ar fi dorit Adi Popa să facă domnul primar pentru el? El nu realizează niște lucruri?

Este păcat că Adi Popa vrea să își încheie cariera cu un conflict tocmai împotriva clubului care l-a scos în fotbalul mare, iar îmi doresc ca în această săptămână să punem punct acestui conflict pe cale amiabilă. S-a făcut un circ prea mare, iar indiferent de situație nu trebua să se ajungă atît de departe”, comenta atunci președintele ilfovenilor, Cristi Tănase, pentru prosport.ro.

VIDEO. Gigi Becali, despre situația lui Compagno: "Are trei oferte. Să plece unde-o vrea"

Mai puteți citi:

Ilie Poenaru, prima reacție după ce a fost demis de Voluntari » A comentat suspiciunile de blat la 1-4 cu CFR și nu-l iartă pe Carnat: „Mi-e să nu spun vreo prostie!”

Rolex de 12.000 de euro printre sticle cu dezinfectant » Imaginea de la prezentarea lui Dică a fost ștearsă imediat

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
yoras63
yoras63  •  01 Februarie 2024, 14:46

Nu pot sa cred asa o valoare sa ramana fara echipa motoreta fara benzina ,asa se distrug valorile in tara asta .......Du te POPA du te sau aia cu lasa ne lasa ne tu sa ti alegi!!!!!!!!!

emil1986
emil1986  •  01 Februarie 2024, 13:24
Postat de gazistu pe 01 Februarie 2024, 11:53

Oare acest cetatean nu intrat in teren cu echipa Nationala a Romaniei? (de a tinul locul cuiva ocupat?)

La acel moment era de nationala, habaucule. Popa a avut o perioada cand juca f. bine. Din momentul in care a revenit in tara, respectiv a revenit la Steaua adevarata, cea din liga I, a inceput sa decada. Becali a observat si s-a debarasat de el.

gazistu
gazistu  •  01 Februarie 2024, 11:53

Oare acest cetatean nu intrat in teren cu echipa Nationala a Romaniei? (de a tinul locul cuiva ocupat?)

Vezi toate comentariile (8)
Comentează