FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID - FC ARGEȘ

Emoții înainte de Rapid - FC Argeș » Unul dintre arbitri a fost depistat cu febră 40°C

Emoții înainte de Rapid - FC Argeș! Unul dintre arbitri a avut febră și a fost trimis la mașină
Emoții înainte de Rapid - FC Argeș! Unul dintre arbitri a avut febră și a fost trimis la mașină

Articol de - Publicat marti, 21 iulie 2020 18:07 / Actualizat marti, 21 iulie 2020 18:37

Rapid și FC Argeș se întâlnesc în runda cu numărul 3 din play-off-ul ligii secunde. Înaintea partidei au existat câteva momente de panică, după ce unul dintre arbitri a fost depistat cu febră de 40 de grade. 

Covid-19 e cel mai mare dușman al fotbalului din România în acest moment. Dinamo și CFR Cluj sunt decimate, iar cluburile din Liga 2 nu au scăpat nici ele. Petrolul are 6 fotbaliști bolnavi, iar FC Argeș a fost și ea oprită o perioadă, după ce maseurul formației a fost confirmat cu noul coronavirus. Astăzi, înaintea partidei din Regie, unul dintre arbitrii asistenți, Mircea Orbuleț, s-a simțit rău.

Emoții înainte de Rapid - FC Argeș 

Viorel Grigoroiu, reporter Digi Sport, a precizat că arbitrul a fost depistat cu temperatură mare și a fost îndreptat către o mașină, pentru câteva momente de răgaz la aer condiționat. Starea lui de sănătate s-a îmbunătățit, i-a scăzut febra, care se pare că era de la statul în căldură, și a putut reveni pe gazon alături de colegii săi, pentru verificarea condițiilor de joc. 

Meciul dintre Rapid și Argeș este condus de Marius Avram, asistat de Mircea Orbuleț și Mihai Marica. Al patrulea oficial este Viorel Flueran.

În București la ora meciului sunt 31°C.

VIDEO. Ai grijă să porți corect masca de protecție! Ce nu trebuie să faci atunci când o utilizezi

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 2: 

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează