FOTBAL  »  LIGA 2  »  CONCORDIA CHIAJNA

Erik Lincar va semna cu Concordia Chiajna » EXCLUSIV: „Ne-am înțeles”

Articol de GSP - Publicat marti, 08 octombrie 2019 11:18

Erik Lincar (41 de ani) a ajuns la o înțelegere cu Concordia Chiajna, după despărțirea de liderul Ligii 2, Turris Turnu Măgurele. 

„Da, ne-am înțeles”, a confirmat președintele Cristian Tănase, pentru GSP.ro. 

Antrenorul va semna contractul în cursul zilei de azi și va reveni la Chiajna, echipă pe care a mai pregătit-o din postura de antrenor secund al lui Marius Baciu (44 de ani), în sezonul 2015-2016.

Erik Lincar va prelua echipa de pe locul 11 în Liga 2, după ce conducerea a hotărât să se despartă de Laurențiu Diniță (44 de ani). „Este decizia conducerii și vine ca urmare a rezultatelor”, a declarat Laurențiu Diniță, pentru GSP.ro, după remiza cu Metaloglobus, scor 1-1, din cadrul etapei a zecea.

În locul său la Turris, Erik Lincar îl lasă pe Florin Bratu (39 de ani), antrenor care revine în Liga 2 după experiența din sezonul trecut cu Aerostar Bacău, echipă alături de care a retrogradat. 

15 victorii consecutivea adunat Erik Lincar cu Turris Turnu Măgurele și 17 meciuri fără eșec în Liga 3, Liga 2 și Cupa României

VEZI ȘI:

TURRIS - GLORIA BUZĂU // Florin Bratu debutează la noua echipă: „Îi mulțumesc lui Erik Lincar” + Ce se întâmplă cu Cristi Bud

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
badie
badie  •  08 Octombrie 2019, 11:43

Fotbalul romanesc are nevoie de antrenori ca Lincar. Ma bucur ca si-a gasit echipa repede

Vezi toate comentariile (1)
Comentează