FOTBAL  »  LIGA 2  »  CONTRACT

„Geană” și-a făcut un contract „beton”: „Nu-mi permit să-l dau afară, mi s-ar găuri buzunarele!”

Eugen Neagoe e noul antrenor al piteștenilor / Captură FC Argeș TV
Eugen Neagoe e noul antrenor al piteștenilor / Captură FC Argeș TV

Articol de - Publicat marti, 10 octombrie 2023 08:51 / Actualizat marti, 10 octombrie 2023 09:31

Viorel Tudose, principalul sponsor al lui FC Argeș, omul care a insistat pentru venirea lui Eugen Neagoe pe banca alb-violeților, a oferit detalii despre contractul pe care „Geană” îl va avea la Pitești. 

Deși proiectele pe termen lung sunt, în marea majoritate a cazurilor, doar o utopie în fotbalul românesc, clubul din Trivale i-a propus lui Neagoe un contract valabil până în vara lui 2025, care se va prelungi cu încă doi ani în cazul în care „vulturii” vor reuși promovarea în Liga 1.

S-a lăsat cu acuzații grele la derby-ul etapei: „Caracatița fotbalului românesc!” » Pe cine viza mesajul
MESAJ
S-a lăsat cu acuzații grele la derby-ul etapei: „Caracatița fotbalului românesc!” » Pe cine viza mesajul

Eugen Neagoe trebuie să promoveze echipa până în 2025

„Sunt câteva clauze confidențiale acolo, dar îmi permit să le sintetizez eu foarte simplu. Acest contract are două perioade. O perioadă este până în 2025, pe 30 iunie, dată limită la care domnul Neagoe trebuie să promoveze în prima ligă. 

Dacă FC Argeș, cu domnul Neagoe pe banca tehnică, va reuși promovarea în acest sezon, ceea ce ne dorim cu toții, automat contractul se prelungește, în ambele cazuri, până în 2027. Dar, domnul Neagoe a vrut să punem «timing» 2025 și eu am fost de acord, fiindcă echipa se află acum într-o situație dificilă. 

O știm cu toții și nu mai trebuie să ne ascundem după cuvinte și să spunem că totul este roz și nu o să avem probleme”, a precizat Tudose. 

Momentan, alb-violeții ocupă locul 12 în liga secundă, cu 11 puncte adunate în primele 9 etape. Primele 6 locuri duc în play-off-ul de promovare. Momentan, a șasea poziție este ocupată de Ceahlăul Piatra Neamț, formație cu 14 puncte.

Viorel Tudose: „Nu-mi permit să-l dau afară pe Eugen Neagoe, mi s-ar găuri buzunarele!”

Tudose a mai spus că au fost setate clauze de reziliere consistente din partea ambelor părți:

Nu-mi permit să-l dau afară pe Eugen Neagoe, pentru că mi s-ar găuri buzunarele! Și nici domnia sa nu-și permite să plece, pentru că, la fel cum am spus despre mine, și dânsul ar putea să spună despre domnia sa. 

Am cimentat un contract, deși, din punctul meu de vedere, nu mai trebuia cimentat cu clauze, pentru că acest gentlemen's agreement pe care l-am avut (...) a fost esențial. Sper ca acea bătaie de palmă să însemne noul FC Argeș”, a spus Tudose, în conferința de luni. 

Până în iarnă acesta va fi lotul. Nu pot spune câți jucători vor pleca sau vor rămâne. Probabil de 1-2-3 jucători va fi nevoie și îi vom aduce. Vom căuta jucători care să crească nivelul echipei, nu vom face transferuri doar de dragul de a face.

-  Eugen Neagoe, antrenor principal FC Argeș

VIDEO „Bătrânul” stadion din Pitești va ajunge la pământ! Primul buldozer a ajuns în „Trivale”

Citește și alte știri din Liga 2: 

EXCLUSIV Cum s-a transformat marea surpriză din Liga 2 » Căpitanul dezvăluie: „În vară, mai eram 5 jucători. Multă lume nu ne bagă în seamă”

EXCLUSIV „A făcut multe pentru oraș, sperăm să-l găsească nevinovat!” » Primarul reținut pentru corupție, apărat de căpitanul clubului de care voia să se dezică: „Dacă n-ar fi fost dânsul...”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (6)
CiprianBirtea_84
CiprianBirtea_84  •  12 Octombrie 2023, 12:52
Postat de gicab pe 10 Octombrie 2023, 18:08

Dacă tu crezi ca meriți un răspuns te înșeli

Merit un răspuns pentru că nu am auzit sa fi mers Argeș la TAS.

Oltenia02
Oltenia02  •  11 Octombrie 2023, 15:36
Postat de gicab pe 10 Octombrie 2023, 12:10

Ce răspuns ați primit de la TAS?

Tu pui la toate postările depsre fca comentariu , mai taci *** din gura cu tasul tău !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gicab
gicab  •  10 Octombrie 2023, 18:08
Postat de CiprianBirtea_84 pe 10 Octombrie 2023, 14:59

Ce treabă are FC Argeș cu TAS?

Dacă tu crezi ca meriți un răspuns te înșeli

Vezi toate comentariile (6)
Comentează