FOTBAL  »  LIGA 2  »  ANTRENOR

Eugen Neagoe, instalat oficial astăzi: „Să știți că nu e o rușine. E un club mare”

Eugen Neagoe
Eugen Neagoe

Articol de - Publicat luni, 09 octombrie 2023 12:46 / Actualizat luni, 09 octombrie 2023 13:01

FC Argeș l-a angajat pe Eugen Neagoe (56 de ani) ca antrenor principal al echipei, după ce interimarul Eugen Beza a decis să demisioneze. „Geană” va avea ca obiectiv readucerea piteștenilor în prima ligă.

FC Argeș a ajuns la antrenorul cu numărul 3 de la retrogradarea în liga secundă. Echipa piteșteană a fost preluată de Eugen Neagoe, ultima dată „principal” la Universitatea Craiova.

Iată motivele » De ce urmează o ședință de urgență la FCSB
FCSB
Iată motivele » De ce urmează o ședință de urgență la FCSB

Neagoe îl succede pe bancă pe Eugen Beza, cel care a preluat echipa ca antrenor interimar după demiterea lui Alexandru Pelici. Geană a semnat un contract valabil până în vara lui 2025, care se va prelungi cu încă doi ani în caz că promovează echipa în Liga 1 până atunci.

Eugen Neagoe, noul antrenor de la FC Argeș: „Nu este o rușine”

Neagoe a fost prezentat oficial la ora prânzului, în cadrul unei conferințe de presă la care a mai participat sponsorul principal al echipei, Viorel Tudose.

„Nu a fost deloc ușor pentru mine să iau această hotărâre, după ce am antrenat mulți ani în prima ligă... asta nu înseamnă că liga a doua este o rușine sau că nu ești un antrenor valoros dacă antrenezi aici. Nu am gândit deloc așa, este vorba despre FC Argeș, un club mare, care a dat țării noastre jucători imenși, începând cu cel mai mare, Gicu Dobrin.

Am discutat despre proiect. Am fost foarte corect și deschis, am vorbit foarte mult cu domnul Tudose, cu domnul primar, le-am explicat cum văd eu lucrurile. Contractul este împărțit pe două perioade, este obligatoriu să promovăm în Liga 1 și contractul se prelungește automat până în 2027.

Sper să reușim în acest an, dar este un moment destul de greu. Echipa este pe locul 12, este o diferență destul de însemnată de puncte, dar nu înseamnă că obiectivul nu este realizabil”, a afirmat Neagoe.

Bine ai venit, Eugen Neagoe! ⚪️🟣 Clubul FC Argeș și Eugen Neagoe au ajuns la un acord pentru postul de antrenor...

Publicată de Fotbal Club Arges Pitesti pe Luni, 9 octombrie 2023

Eugen Neagoe, întrerupt de sponsor: „Ei vor mai fi în staff”

Noul „principal” din Trivale a anunțat și că „din vechiul staff rămâne doar Paul Ciobanu”, moment în care Viorel Tudose a intervenit peste el:

„Staff-ul va fi completat de Ionuț Boșneag (n.r. - antrenor de portari) și Bebe Bărbulescu, preparator fizic cu care domnul Neagoe a lucrat la Astra. Va mai fi un antrenor secund, pe care îl vom anunța zilele următoare, ținând cont că prima opțiune pe care a avut-o domnul Neagoe nu a ales FC Argeș”.

Până în iarnă acesta va fi lotul. Nu pot spune câți jucători vor pleca sau vor rămâne. Probabil de 1-2-3 jucători va fi nevoie și îi vom aduce. Vom căuta jucători care să crească nivelul echipei, nu vom face transferuri doar de dragul de a face. 

- Eugen Neagoe, antrenor principal FC Argeș

Momentan, alb-violeții ocupă locul 12 în liga secundă, cu 11 puncte adunate în primele 9 etape. Primele 6 locuri duc în play-off-ul de promovare. Momentan, a șasea poziție este la 3 puncte distanță.

Mai multe știri din Liga 2:

Ce e în spatele imaginilor care au scandalizat fotbalul românesc în week-end » Explicație pentru seringa din vestiar: „Am lăsat-o acolo intenționat”

Omul care a susținut echipa în Superligă, prins în flagrant când restituia 10.000 de euro dintr-o mită » DNA l-a arestat preventiv pentru 30 de zile

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (48)
Catalynn_9
Catalynn_9  •  10 Octombrie 2023, 19:30
Postat de dobrin pe 10 Octombrie 2023, 14:49

Ce conteaza, vorbesti de parca atunci cand va veti privatiza veti mai tine de CSA.

Nu ne putem privatiza, CSA este instituție publică, nu a existat și nu există cadru legal pt așa ceva. Dacă la asociere te referi, da, rezultatul va fi tot o clonă ca și AFC Steaua sau “Campionii FC Arges”.

CiprianBirtea_84
CiprianBirtea_84  •  10 Octombrie 2023, 14:56
Postat de dandana pe 10 Octombrie 2023, 08:16

A fost ceva în neregulă la ăștia în armată. Bai au luat bani pe ea, erau obligați sa vândă tot, eu dacă aș fi legea l-aș închide pe cel care a făcut contractul. ***. Fcsb este steaua București, sa fim serioși, cât de *** este Becali a ținut echipa asta în top de atâția ani. În loc sa fie fericiți fani, voia ați boicotat contra echipei. Bai boicotează patronul dacă nu îți place de el. Dar niciodată nu lași echipa pe care o iubești și spui că o nou înființată este steaua. Devine penibil! Știți noua la Craiova ne-ar fi plăcut să avem asa patron, uitați-vă ce a făcut Mititelu un om care nu știe deloc fotbal. Dacă cineva se ia de Craiova acuma, bai recunosc ca a fost ceva în neregulă, dar în neregulă au fost s-o excludă. Puteau să-i ia echipa lui Mititelu cu japca pentru neregulile și aduceau alt patron. Ca au instalat Craiova de unde a picat, nu este ceva ilegal. Nu este ilegal sa iei copilul unui părinte când nu ai grijă de el, asa a fost și aici. Mititelu și-a bătut joc de Craiova și a pierdut-o. La Becali după mine, nici în 1000 de ani nu faci asta, mai ales tu armata când ești vai de capul tău. Dacă vin rusi peste noi în 2 zile nu au ce face, dar își fac echipă de fotbal. Armata sau orice are legătură cu politicul nu are voie în sport. Totul este clar!

Când închiriezi o mașină, nu o poți înstrăina, deși plătești bani pentru ea. Păunescu ar trebui închis.

dobrin
dobrin  •  10 Octombrie 2023, 14:49
Postat de Catalynn_9 pe 10 Octombrie 2023, 09:40

CSA nu are marca, e chiar marca! CSA a obținut rezultatele care au consacrat marca Steaua. Primăria Pitești e club sportiv!?

Ce conteaza, vorbesti de parca atunci cand va veti privatiza veti mai tine de CSA.

Vezi toate comentariile (48)
Comentează