FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID - TURRIS

VIDEO Fanii Rapidului au făcut spectacol înaintea meciului cu Turris! Atmosferă incendiară în Regie

În fața stadionului din Regie, s-au adunat în jur de 350 de suporteri ai Rapidului, care au încurajat echipa pregătită de Dan Alexa înaintea meciului cu Turris, ultimul din play-off-ul pentru promovare din Liga 2. +4   FOTO
În fața stadionului din Regie, s-au adunat în jur de 350 de suporteri ai Rapidului, care au încurajat echipa pregătită de Dan Alexa înaintea meciului cu Turris, ultimul din play-off-ul pentru promovare din Liga 2.

Articol de - Publicat duminica, 02 august 2020 16:47 / Actualizat duminica, 02 august 2020 18:30

În fața stadionului din Regie, s-au adunat în jur de 350 de suporteri ai Rapidului, care au încurajat echipa pregătită de Dan Alexa înaintea meciului cu Turris, ultimul din play-off-ul pentru promovare din Liga 2.

  • Astăzi, de la ora 18:30, se dispută ultima etapă a play-off-ului pentru promovare din Liga 2. Meciurile Rapid - Turris, FC Argeș - UTA și CS Mioveni - Petrolul pot fi urmărite în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe Look Plus, Telekom Sport și Digi Sport - detalii, AICI.

Suporterii rapididiști au creat o atmosferă incendiară. Au purtat măști de protecție, dar n-au respectat distanțarea socială.

Ulterior, fanii giuleștenilor au oprit autocarul echipei și au cântat minute bune alături de jucătorii alb-vișinii, în frunte cu Ionuț Voicu. Veteranul Rapidului împlinește astăzi 36 de ani și a fost celebrat cu această ocazie de suporteri.

În cele din urmă, fanii nu au primit aprobare să rămână langă stadion!

Din nefericire, înaintea meciului s-a petrecut și un incident nefericit. Unui steward i s-a făcut rău și a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Rapid are șanse mici să obțină promovarea directă. Pe lângă victoria cu Turris, giuleștenii ar avea nevoie ca FC Argeș și Mioveni să piardă în ultima etapă. Greu de crezut, mai ales că Mioveni înfruntă Petrolul, formație care nu mai are pentru ce juca. Pentru a prinde locul 3, ar trebui ca una dintre Argeș și Mioveni să piardă în ultima etapă.

Citește mai multe știri din Liga 2:

Dramatism maxim în Liga 2! Toate scenariile pentru promovare

Marcel Pușcaș a plecat de la Craiova lui Mititelu, dar poate prinde un post important: „Urmează promovarea în primul eșalon”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (30)
tutan_camon
tutan_camon  •  03 August 2020, 16:14

Frumoasă incendierea de la început, poate găsiți tot așa ceva incendiar de la sfârșitul meciului. Vă așteptăm în liga întâi când s-or schimba banii. :)))

mir21
mir21  •  03 August 2020, 12:48

Doar cu incendiul au ramas ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tataika
tataika  •  03 August 2020, 11:23

Mult succes la matineu!

Vezi toate comentariile (30)
Comentează