FOTBAL  »  LIGA 2  »  "U" CLUJ

Flavius Băd: "Nu mai vin la echipă!"

Flavius Bad, Bad, U Cluj
Flavius Bad, Bad, U Cluj

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 ianuarie 2010 00:00

Deşi Viorel Hizo a declarat că-l aşteaptă la antrenamente, atacantul susţine că n-a fost chemat de şefii lui "U" la reunire

Flavius Băd are puţine şanse să îmbrace tricoul Universităţii în retur. După ce a fost pus pe lista de transferuri în decembrie, împreună cu Soporan, Fărcaş, Stan, Negură şi Danciu, Băd nu e dispus să revină la "U". "Pe mine nu m-a sunat nimeni de la Cluj şi nu am motive să mă prezint la echipă. Am primit o hîrtie de la club care îmi permite să mă pregătesc cu orice formaţie. Au renunţat încă o dată la mine şi nu vreau să fac banca la Universitatea", a spus atacantul de 26 de ani, care nu are nici o ofertă. "Nu am nimic personal cu Băd, aşa cum greşit s-a înţeles, trebuia să se prezinte la echipă. Am discutat cu domnul Hizo şi toţi jucătorii vor primi o şansă", a replicat Dulca.

Brazilian în probe
"U" Cluj va testa un portar brazilian, însă şefii clubului n-au renunţat nici la achiziţia lui Emilian Dolha. Ultimul aşteaptă ca Dinamo să-i elibereze un act prin care se poate transfera la un alt club. La reunirea "studenţilor" au participat 29 de jucători, printre care şi juniorii Ţicrea şi Luca. Au lipsit nemotivat Baiano şi Băd. "Aştept pe toată lumea la antrenament, inclusiv pe cei doi, care trebuia să vină astăzi (ieri - n.n.). Vom vedea de ce nu au ajuns", a precizat Hizo. (Cosmin Lucaci)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează