FOTBAL  »  LIGA 2  »  RĂSPUNS

A venit răspunsul lui Talpan pentru Vasile Dîncu: „Vreți voturi de pe urma rezultatelor mele? Nu vă este rușine?”

Florin Talpan / foto: Raed Krishan
Florin Talpan / foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat duminica, 23 aprilie 2023 19:01 / Actualizat duminica, 23 aprilie 2023 20:14

Continuă duelul de la distanță dintre Vasile Dîncu și Florin Talpan, juristul CSA Steaua. Criticat public de fostul ministru al Apărării, colonelul Talpan a revenit cu un mesaj incisiv la adresa lui Dîncu.

Două nume importante în jocurile de putere din Ghencea, Talpan și Vasile Dîncu se află în tabere diferite. Și nu ratează niciun moment pentru a se „înțepa” reciproc. Țintă a atacurilor lui Dîncu, Talpan a contracarat și i-a oferit un răspuns deloc amical fostului ministru.

Florin Talpan, răspuns virulent pentru Dîncu: „Realizările mele sunt notorii!”

„Ca urmare a afirmațiilor calomnioase ale domnului Dîncu, mă simt obligat să îi dau replica! Presupun că domnul Dîncu dorește capital electoral! De ce nu a făcut nimic concret pentru Steaua pe perioada cât a fost ministru?

Chiar îl rog public să ne precizeze ce măsuri concrete a luat pentru Clubul Steaua? De ce nu a luat măsuri încă din iunie 2022, de când a venit la stadionul Steaua la aniversarea celor 75 de ani de existență a clubului Steaua, să se fotografieze cu sportivii clubului și unde a promis foarte multe lucruri, nefăcând nimic în acest sens!

Personal, pot să afirm concret care sunt realizările mele, iar aceste realizări sunt notorii: recuperarea mărcii Steaua București, numelui Steaua București și palmaresului Steaua București, precum demersuri pentru recuperarea prejudiciului pentru folosirea ilegală a mărcii în perioada 2003/2014 de către FCSB și apărări în dosarul inițiat de către FCSB de decădere din drepturi și anulare a mărcilor Steaua București!”.

Propunerea radicală transmisă de un politician prin intermediul GSP, după scenele de la Steaua - Dinamo: „Modificați Codul Penal și Codul Civil! Să învățăm din experiența lor”
LEGE
Propunerea radicală transmisă de un politician prin intermediul GSP, după scenele de la Steaua - Dinamo: „Modificați Codul Penal și Codul Civil! Să învățăm din experiența lor”

Florin Talpan, atac la Vasile Dîncu: „Vreți voturi de pe urma rezultatelor mele?”

„Ați afirmat public că nu ați avut timp să vorbiți cu ’colonei’, că sunt prea mulți în Armata Română! Dacă doreați să faceți ceva pentru clubul Steaua, aveați obligația legală și morală să discutați cu colonelul Talpan, subsemnatul! Văd că nu cunoașteți ce realizări pe plan profesional am, de aceea vă invit să vă informați cine sunt! Nu vă este rușine?

Vreți voturi de pe urma rezultatelor mele? Puneți mâna și munciți ca mine, 18/20 de ore pe zi! Nu mai umblați prin unele emisiuni cu caracter electoral ca să ’vă dați mare’ pe urma muncii mele și să mă atacați într-un mod nerușinat! Cum vă permiteți să afirmați public că eu îmi fac reclamă pe urma Stelei când eu sunt cunoscut atât în România cât și în străinătate pentru toate realizările mele, încă din anul 2003? Ați afirmat public că ar trebui să fiu tras la răspundere pentru asocierea din 1998!” e o parte din mesajul publicat de Talpan duminică după-amiaza. 

Nu vă este rușine? Eu am venit la clubul Steaua în anul 2002, iar, din anul 2003, văzând neregulile comise de binevoitori, am început demersurile pentru club! De ce nu ați luat măsuri și nu ați dat afară din Armata Română generalii care se fac vinovați și sunt încă în funcții de conducere, tolerați! Nu m-ați ajutat niciodată în demersurile mele și nici nu ați ajutat Clubul Steaua! Sunteți un al doilea Păunescu. 

- Florin Talpan

Cum aveți tupeul să mă acuzați pe mine că nu am dat informații unei asociații, că am obstrucționat accesul la informații publice? Am respectat legea și am dat informațiile solicitate, iar această asociație, pe care o apărați, este o asociație care luptă împotriva clubului Steaua! Ce informații au cerut, le-am dat! 

Care e interesul dumitale domnule Dincu ca informații, unele clasificate, altele nu, să ajungă la terți susținători ai lui Becali? Cum îți permiți dumneata, un civil numit politic, să mi te adresezi mie, colonel al Armatei Române, care am participat în teatrele de operațiuni din Afganistan și Bosnia și Herțegovina, și să mă numești ’tip’ sau ’individul ăla’?

- Florin Talpan

Vasile Dîncu, nemilos cu Florin Talpan: „Nu prea a avut rezultate concrete”

Vasile Dîncu, fostul ministru al Apărării, l-a criticat pe Florin Talpan, juristul CSA Steaua.

„Mie îmi pare rău că domnul Talpan face mai degrabă agitație, dar îi place să-și construiască o imagine pornind de la lupta lui. Eu îl înțeleg. Vă spun un lucru care m-a șocat. Am și o anumită vârstă nu mai am emoții din astea să mă supăr pe oameni. Dar când eram eu la minister, Talpan s-a propus singur să fie avansat la grad de general și mi-a reproșat că nu l-am propus eu la grad de general.

E un om care se luptă pentru Steaua. Mă rog, toți avem defecte și slăbiciuni, dar nu prea a avut rezultate concrete și acest lucru ar trebui și pe dânsul poate să-l îngrijoreze la un moment dat. Acum a spus că el a scris propunerea legislativă acum un an. Păi, dacă a scris-o de ce nu i-a dat drumul? Nu cred că a scris-o, doar s-a gândit la ea. 

E un om care se luptă pentru o cauză, iar pentru asta nu am niciun fel de resentimente chiar dacă m-a criticat. Sper să-și vadă visul cu ochii dacă visează serios la fel și dacă vrea să facă ceva pentru asta. Deocamdată, mai e mult de lucru”, a declarat Vasile Dîncu, potrivit Fanatik.

VIDEO Cum arată stadionul din Ghencea după derby-ul din liga secundă dintre Steaua și Dinamo

Citește și alte știri de actualitate: 

Vasile Dîncu, nemilos cu Florin Talpan: „Vă spun un lucru care m-a șocat” + „Nu prea a avut rezultate concrete”

Vasile Dîncu nu-i rămâne dator lui Dan Șucu: „A preluat jucăria făcută de Ministerul Transporturilor”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (30)
istet10
istet10  •  24 Aprilie 2023, 18:52
Postat de hannah.robinson pe 24 Aprilie 2023, 05:10

Tu mai bine raspunde conform cărei legi poți renunța la gradul militar, ca la ultimul dialog ai dat-o in bălării

Ba , incompetentule, mai citeste inca odata cele spuse de mine. Precizam clar ce se intapla. Gradul iti ramane in rezerva, inteligentule.

je__
je__  •  24 Aprilie 2023, 10:05

Acu' fraier si Dancu daca n-o retrage propunerea legislativa! :))

jijicu
jijicu  •  24 Aprilie 2023, 07:17

Din ce stiu, in Codul Administrativ exista prevederi care spun ca functionarii publici (altii decat purtatorii de cuvant) nu pot face declaratii publice in numele institutiilor publice pe care le reprezinta, fara a avea aprobare/mandat de la conducere in acest sens (mai ales in ceea ce priveste litigiile in care e implicata institutia). Banuiesc ca aceste reguli se aplica si militarilor, daca nu cumva sunt mai stricte in cazul lor. Cu toate acestea, vad ca dl. Talpan in mod constant apare pe toate canalele media, arogandu-si "pe persoana fizica" rezultatele unor litigii in care e implicat ca angajat al armatei... Daca el a devenit portavocea Armatei Romane, atunci e clar ca mai jos de atat nu putem ajunge ca natie. Rusinos ca niciunul din sefii lui nu ia atitudine si de cateva zile ii e permis sa faca de ras institutia si putinul prestigiu de care se mai bucura. Halal de ofiter, cu un limbaj agramat si jignitor la adresa oricui, departe de imaginea unui profesionist cum doreste ss se prezinte! Sunt curios daca oricarui altui jurist din institutiile publice i-ar fi permise asemenea derapaje fara sanctiuni... Ca pana la el nu am vazut juristi din mediul public devenite "vedete".

Vezi toate comentariile (30)
Comentează