FOTBAL  »  LIGA 2  »  UTA - MIOVENI 2-1

FOTO Nicio etapă fără Ionuț Popa: a primit o carpetă cu Ștefan cel Mare la conferința de presă! Cine i-a dat cadoul inedit

Foto: Radu Romanescu (Arad)
Foto: Radu Romanescu (Arad)

Articol de - Publicat miercuri, 28 noiembrie 2018 20:50

UTA a învins, scor 2-1, în meciul cu CS Mioveni, iar antrenorul arădenilor, Ionuț Popa, a primit un altfel de cadou după meci

Astfel, tehnicianul gazdelor le-a arătat jurnaliștilor prezenți la conferința de presă o carpetă cu Ștefan cel Mare, dăruită de primarul orașului Mioveni, Ion Georgescu.

"O pun la colecție. Mai am niște tricouri cu Ștefan cel Mare de la Iași, m-au pus suporterii de acolo lângă Ștefan cel Mare", s-a amuzat cel supranumit "Popică".

Ionuț Popa e în centrul atenției în fiecare săptămână a ligii secunde. Etapa trecută, în mod negativ, după ce și-a alergat un jucător chiar pe teren, Norbert Ianoș, la finalul partidei de la Ploiești cu Petrolul (2-2).

"Îl strângeam de gât, îl omoram, intram la închisoare", a izbucnit antrenorul arădenilor, nemulțumit de atitudinea tânărului său elev. 

Azi, UTA s-a impus cu 2-1 în fața celor de la CS Mioveni (C. Rus 32, 77 / V. Balint 87 - penalty) și a depășit Pandurii în clasament, fiind pe locul 9. Cu toate acestea, e la 12 puncte (27 față de 39) de locul 3, care duce la baraj. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
aius
aius  •  28 Noiembrie 2018, 22:12

Blasfemie!!!Poate,niciun minut fara becali !!!

alfabetta
alfabetta  •  28 Noiembrie 2018, 21:33

Marea Unire doi bădărani "uniţi" , unu din ardeal, unu din moldova.

dblock
dblock  •  28 Noiembrie 2018, 21:31

*** de om Ionut Popa. Nu te plictisesti cu el.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează