FOTBAL  »  LIGA 2  »  TRANSFER

OFICIAL A semnat! Gabriel Torje a revenit în România

Articol de - Publicat marti, 19 septembrie 2023 17:43 / Actualizat marti, 19 septembrie 2023 21:24

Extrema Gabriel Torje (33 de ani) a revenit în fotbalul românesc, dar n-a avut loc în Superliga. A semnat până în vara cu Concordia Chiajna, locul 8 din Liga 2.

Fostul jucător de la Poli Timișoara, Dinamo, Udinese sau Farul a devenit liber în această vară, după ce și-a reziliat contractul cu Genclerbirligi. El s-a antrenat în ultima perioadă cu CS Dumbrăvița (locul 6), iar azi a fost prezentat la Concordia Chiajna, formație antrenată de Erik Lincar.

Gata cu lăfăiala pe bani publici în handbal! » Noile măsuri fiscale afectează din plin și fotbalul. Plafoane salariale pentru cluburile primăriilor, taxe mărite pentru privați
TAXE
Gata cu lăfăiala pe bani publici în handbal! » Noile măsuri fiscale afectează din plin și fotbalul. Plafoane salariale pentru cluburile primăriilor, taxe mărite pentru privați

Gabi Torje a fost prezentat la Concordia Chiajna

Bun venit, Gabriel Torje! 

Clubul Sportiv Concordia Chiajna si Gabriel Torje au semnat un contract valabil pana la data de 30.06.2024. 

Acesta a venit la clubul nostru din campionatul Turciei de la Genclerbirligi. Gabriel Torje a bifat in CV echipe precum Politehnica Timisoara, Dinamo Bucuresti, Farul Constanta, Udinese, RCD Espanyol Barcelona, FC Granada, Konyaspor, Osmenlispor, Karabukspor, Sivasspor, Bandirmaspor si Ankaraspor.

Mijlocasul in varsta de 33 ani, a adunat in tricoul echipei nationale a Romaniei, 57 de selectii, reusind sa inscrie 12 goluri. Clubul nostru ii ureaza bun venit si ii doreste sa aiba parte de evolutii excelente in tricoul „vulturilor verzi", alaturi de colegi si staff-ul tehnic! 

- comunicat Concordia Chiajna

Torje s-a despărțit recent de Genclerbirligi după doar jumătate de sezon. El ajunsese în Turcia în ianuarie, liber de contract după ce a plecat de la Farul. În liga a doua turcă, extrema dreapta a marcat două goluri și a dat un assist în 9 meciuri.

Crescut de Poli Timișoara, Torje a mai jucat de-a lungul carierei la Dinamo, Udinese, Granada, Espanyol, Konyaspor, Osmanlispor, Terek, Karabukspor, Sivasspor, Larisa și Bandirmaspor.

275.000 de euroe cota lui Gabi Torje, potrivit transfermarkt

Încă un nume important la Chiajna

 Chiajna, echipă care are ca obiectiv promovarea în Liga 1, are 8 puncte în 6 etape (două victorii, două egaluri și două înfrângeri). 

În lotul ilfovenilor se află și alte nume importante cu meciuri în Liga 1, precum Gabi Tamaș, Paul Pîrvulescu, Laurențiu Corbu, Florin Achim, Romario Pires, Adrian Popa, Raul Rusescu sau Romario Moise.

Citește și: 

Dezvăluiri despre cum Laurențiu Reghecampf accepta ordinele lui Mihai Rotaru! Ce jucător a titularizat la sfatul patronului

Gigi Becali l-a trimis în misiune: „Să stea acolo până găsește un african înalt, ortodox, care să știe și cu varza!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (22)
gazistu
gazistu  •  21 Septembrie 2023, 14:57

Doamne fereste sa vedem iar satul Chiajna in Liga 1! Ne-o ajuns cu satele (Branesti, Clinceni, Chiajna...), orase mici (Urziceni, Mioveni, Voluntari ...) si mijlocii (Medias, Sf Gheorghe, Giurgiu... )

fibra
fibra  •  20 Septembrie 2023, 09:01

Chiajna a adunat toti rasuflatii.E cea mai slaba editie Liga 2 cred din ultimii 50 ani daca nu din istorie.Meciurile sunt absolut de neprivit iar 8 echipe nu au drept de promovare din care 3 sunt acum in primele 6 locuri. Se vorbeste de revitalizarea fotbalului si se brambureste totul.

muzzi1
muzzi1  •  19 Septembrie 2023, 23:49

Torje, daca talent, a murit speranta, orice, ne-o demonstreaza tuturor! :D o sa se identifice cu el insusi cand o sa se ascunda dupa unghii....cum ar zice un clasic in viata! :D

Vezi toate comentariile (22)
Comentează