FOTBAL  »  LIGA 2  »  CFR CRAIOVA - POLI IAŞI 1-0

Gane îşi asumă responsabilitatea asupra schimbării eronate: "Îmi cer scuze jucătorilor"

jerry gane
jerry gane

Articol de - Publicat sambata, 30 octombrie 2010 00:00

Antrenorul principal al celor de la CFR Craiova, Jerry Gane, îşi asuma întreaga responsabilitate asupra schimbării care va face ca meciul cîştigat pe teren, 1-0, contra lui Poli Iaşi să fie pierdut la masa verde.

 

Preşedintele clubului Gaz Metan CFR Craiova, Gheorghe Frăţică, s-a declarat extrem de dezamăgit de meciul pe care formaţia sa îl va pierde, cel mai probabil, la masa verde

 

"Acea schimbare a fost o mare greşeală, asta este, ce să mai facem acum... Jocul este pierdut, este păcat, deoarece am fost peste Poli Iaşi, aşa cum am fost şi peste Petrolul Ploieşti. Problema a fost că directorul nostru sportiv este suspendat timp de o lună, după ce domnul arbitru Balaci, care aţi văzut cum a arbitrat partida de aseară, dintre Dinamo şi Gaz Metan CFR, l-a eliminat în meciul cu Petrolul Ploieşti. Astfel, atribuţiunile acestuia au fost luate de către antrenorii secunzi, care nu au observat această eroare", a afirmat oficialul.

Acesta a continuat: "În mod sigur, se vor lua nişte măsuri. Sau cei trei îşi vor da demisia, sau vor plăti prima de joc şi vor munci timp de două luni fără salariu. Însă repet, nu Jerry este principalul vinovat, ci cei care se ocupau cu aceste lucruri, în speţă antrenorii secunzi", a conchis Frăţică.

În schimb, antrenorul Jerry Gane a luat întreaga vină asupra sa: "A fost greşeala mea, îmi cer scuze faţă de jucători."

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează