FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA

„Aici e locul Stelei, ce poate fi mai frumos?” » Ogăraru jubilează „Am câștigat toate meciurile cu FCSB!”

George Ogăraru / Sursă foto: Facebook@ CSA Steaua
George Ogăraru / Sursă foto: Facebook@ CSA Steaua

Articol de GSP - Publicat joi, 13 octombrie 2022 20:05 / Actualizat joi, 13 octombrie 2022 20:30

George Ogăraru (42 de ani), antrenor coordonator la Academia CSA Steaua, jubilează după ultimele rezultate obținute de roș-albaștri. Steaua s-a instalat la conducerea ligii secunde, în timp ce, la juniori, puștii „militarilor” i-au învins pe linie, week-end-ul trecut, pe rivalii de la FCSB.

Fără drept de promovare în prima ligă din cauza statutului clubului, Steaua nu face act de prezență în Liga 2. După victoria autoritară reușită în fața Unirii Constanța, scor 5-0, trupa lui Daniel Oprița a urcat pe primul loc, spre satisfacția lui George Ogăraru.

TAS a suspendat decizia FRF în ceea ce o privește pe CSA Steaua! Veste de ultim moment venită de la Lausanne
CSA STEAUA
TAS a suspendat decizia FRF în ceea ce o privește pe CSA Steaua! Veste de ultim moment venită de la Lausanne

George Ogăraru: „Locul Stelei e pe primul loc”

„Este o bucurie să fii pe primul loc, acolo unde e locul Stelei. Avem o bucurie de câteva zile, dar și la nivelul academiei lucrurile merg foarte bine. Am câștigat cu FCSB-ul toate meciurile disputate, ce poate fi mai frumos decât să câștigi la scor și să te clasezi pe primul loc?! 

Dintre cluburile care beneficiază de bani din partea statului, în momentul acesta Steaua este cea care este dezavantajată”, a spus George Ogăraru, potrivit Sport Total FM

Duminica trecută, CSA Steaua a câștigat cu FCSB, scor 2-1, într-un meci din cadrul Ligii de tineret. În prealabil, CSA Steaua s-a impus categoric în fața celor de la FCSB, în Liga Elitelor U17. „Militarii” au câștigat cu 4-0, după un meci pe care l-au controlat în totalitate.

Steaua nu are drept de promovare în Liga 1

Conform Legii Sportului, Steaua nu are drept de promovare pentru că e un club de drept public, care aparține Ministerului Apărării. Răzvan Burleanu, șeful FRF, spunea în mai că CSA Steaua are două variante: schimbarea Legii Sportului sau transformarea clubului de drept public în drept privat, sub forma unei societăți comerciale sportive pe acțiuni. Până în acest moment, Clubul Armatei nu a obținut dreptul de a promova la finele campionatului următor de Liga 2.

VIDEO Schimb de replici între Ovidiu Ioanițoaia și George Ogăraru: „Ai jucat la FCSB! Ai două titluri de campion acolo”

Citește și alte știri despre CSA Steaua: 

Daniel Oprița, suspendat de FRF din cauza declarațiilor scandaloase de la derby-ul cu Dinamo

VIDEO CSA Steaua a demolat satelitul FCSB-ului și e noul lider din Liga 2!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
steaua.1986
steaua.1986  •  14 Octombrie 2022, 10:24

sifonari am fost ... sifonari vom fi ... pana vom muri ... hai ficisibi :)))) manita devine specialitatea casei. la asa suporteri ... asa echipa.

username_2
username_2  •  13 Octombrie 2022, 22:31

să trăiți tov. gradu Ogăraru, vedeți numa doară să nu ne atace rușii că o să fiți în prima linie, armata vă trimite unde e nevoie de dv...că n-o să merg io, vor merge apeviștii că d-aia îs plătiți

DoarDiviziaB
DoarDiviziaB  •  13 Octombrie 2022, 21:31

Ești un om pervers ceea ce nu este bine. Nu sunteți singura echipa care este dezavantajată fiind plătită din bani publici. Și restul echipelor au trebuit să schimbe forma juridică. Voi vreți să fiți singurii care sa nu și-o schimbe. Asta este adevărul nu ce spui tu.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează