FOTBAL  »  LIGA 2  »  FARUL CONSTANŢA

Grevă la Constanţa » Jucătorii Farului au refuzat să se antreneze

Articol de - Publicat marti, 04 mai 2010 00:00

Revoltă în vestiarul Farului. Jucătorii constănţeni au intrat astăzi pe terenul de antrenament, însă au refuzat să se pregătească. Motivul? Şefii clubului nu au mai plătit de trei luni salariile fotbaliştilor.

"Am hotărît să renunţăm la antrenament, există datorii foarte mari faţă de noi, iar situaţia de la club este gravă.

Am fost acuzaţi că sîntem mercenari, dar lumea trebuie să ştie că nu numai noi sîntem de vină pentru rezultatele din ultima vreme. Nu ne-am mai primit banii de trei luni.

Nu avem de mîncare, nu avem unde să facem duş. A trebuit să ne facem nevoile la toaletele de la Mc Donald's. Sîntem sunaţi de băncile la care avem rate pentru că nu ne putem plăti ratele.

Nu putem să ne împrumutăm la infinit. Am primit aceleaşi promisiuni din partea conducerii, dar nu mai avem încredere. Vrem fapte", a declarat mijlocaşul Florin Pătraşcu.

"Nu noi am adus echipa pe locul 8. Jucătorii au fost pe teren. Ei trebuie să înţeleagă că mai întîi trebuie să joci şi abia apoi îţi primeşti şi banii.

Nu abordăm situaţia de pe poziţii de forţă. Există varianta ca ei să depună memorii. Pînă acum nu i-am amendat deloc, să nu uite asta! Ei nu au fost în stare să ia primele de joc", a declarat vicepreşedintele clubului, Robert Avramescu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
 •  04 Mai 2010, 14:23

bai idiotule, aici nu e vorba de prime de joc, ci de salarii. Daca nu aveti bani plecati naibii din constanta, asta pana nu va facem noi sa plecati!

 •  04 Mai 2010, 14:23

ca de fiecare data se gaseste unul din conducere sa spuna ca nu ei sunt de vina.oare cand o sa se inteleaga ca vina pentru ratarea unui obiectiv o poarta intreg colectivul(conducatori,antrenori,jucatori)?e normal sa nu isi ia primele de joc dar oare cat de normal e sa nu-si primeasca salariul?s-au facut toti trepadusii mari patroni de echipe de fotbal si si-au mai luat pe langa ei niste mancatori de kk, dar ei nu au dupa ce bea apa.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează