FOTBAL  »  LIGA 2  »  FCM BACĂU

Incredibil! Portarul Bacăului a luat foc într-un club de noapte

Ciprian Manea, FCM Bacau
Ciprian Manea, FCM Bacau

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 februarie 2010 00:00

Ciprian Manea, portarul titular al FCM Bacău, a suferit arsuri de gradul trei la braţ şi umăr într-un club băcăuan, din cauza unui ospătar care l-a stropit cu punci în flăcări.


Martorii oculari ai sarbatorii transformate intr-o mica tragedie spun ca initial lichidul arzind a cuprins-o pe sotia fotbalistului, iar acesta s-a inflamat scapindu-si eroic consoarta de flacari.

“Sotia mea e bine”, ne-a asigurat fotbalistul. Manea este internat acum intr-o clinica particulara, trist si suferind dureri atroce. El a refuzat sa deruleze filmul evenimentului, spunind ca “este ceva prea neplacut, un cosmar de care nu vreau sa-mi amintesc”. Accidentul nefericit pica pentru el intr-un moment cit se poate de nepotrivit: vineri, FCM incepe campionatul cu un meci pe teren propriu contra lui CSM Rm. Sarat, iar Cip, care se simtea foarte in forma, ar fi fost titular intre buturile galben-albastrilor. “Ma doare si mai mult ca nu voi juca. Ca pierd si bani din cauza asta nu este atit de important cit ramasul pe tusa. Ma ingrozesc si comentariile si zvonurile care se vor ivi, deoarece prejudecatile contra fotbalistilor sint mari, iar multi nu vor sta sa se gindeasca daca eu sint vinovat sau nu”, ne-a declarat Ciprian. Pentru suferintele si pierderile suferite, goal-keeper-ul in virsta de 30 de ani ar putea da in judecata clubul unde a devenit o torta. “Este o posibilitate, dar ma voi gindi eventual la asta dupa ce imi vor trece durerile si dupa ce ma voi consulta cu alte persoane”, a mai spus Manea.

Ghinionul este un insotitor constant al portarilor de la FCM Bacau. Mai demult, prin 1996, Daniel Bogdan a fost injunghiat intr-o discoteca de un huligan aflat in stare de ebrietate. Un an mai tirziu a inceput “epoca” lui Ignatescu – un magnet notoriu al nenorocului, care mai intii a suferit o grava accidentare la nas, intr-un meci cu Sportul Studentesc. Tot “Calului” i-au fost prinse apoi degetele in usa autocarului, aceleasi degete fiind arse si de un cablu electric aflat sub tensiune, pe care l-a apucat din greseala. Aceste accidente ale lui Ignatescu au fost minore in comparatie cu ale confratilor sai, insa adunate l-au scos mai mult timp din circuit.

Sursa: www.ziaruldebacau.ro

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează