FOTBAL  »  LIGA 2  »  LIGAB.RO

Internaţional Curtea de Argeş a vîndut locul din liga a doua

international pitesti
international pitesti

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 august 2010 00:00

După ce a vândut echipa şi locul în prima Ligă, conducerea celor de la Inter a vândut şi locul în Liga a II-a

Luni, 2 august, când la sediul FRF s-au fixat cele două serii ale Ligii a II-a, şi a fost fixat programul meciurilor din campionat, a fost prezent şi vicepreşedintele clubului F.C. Internaţional Curtea de Argeş, Emanuel Marinescu. „Ne-am hotărât să ne înscriem în campionatul Ligii a II-a, pe ultima sută de metri”, spunea Marinescu celor prezenţi care erau surprinşi de prezenţa lui acolo.

Cum F.C. Internaţional Curtea de Argeş nu mai are echipă pentru Liga a II-a, dar fusese înscrisă în campionat şi chiar i se stabilise programul meciurilor, totul era învăluit în mister. Ca deobicei, conducerea clubului nu spunea nimic presei în legătură cu acest subiect, adică punea batista pe ţambal, aşa cum a procedat şi atunci când a vîndut locul în prima Ligă şi echipa, celor de la Pandurii Tg. Jiu. Misterul înscrierii unei echipe inexistente în Liga a II-a, a fost repede dezlegat, nu de conducerea clubului, ci de alţii.

Şi dacă este adevărat cum se spune, locul în liga secundă a fost vîndut celor de la Mureşul Deva. Deci, locul în Liga  II-a al celor de la F.C. Internaţional Curtea de Argeş a fost scos la... vânzare!!! Şi cumpărător s-a găsit repede: Mureşul Deva, retrogradată în Liga a III-a în campionatul trecut. Conducerea clubului F.C. Internaţional Curtea de Argeş ar fi cerut pentru vănzare, suma de 250.000 de euro, dar în final s-a mulţumit cu mai puţin pentru această tranzacţie. Pentru că, la F.C. Internaţional Curtea de Argeş, totul e de vânzare.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează