FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

Ionuț Lupescu, nemilos cu noii acționari de la Dinamo: „Pare că sunt activiști din vremea aceea. Fac speculă!”

Ionuț Lupescu / Sursă foto: Arhivă
Ionuț Lupescu / Sursă foto: Arhivă

Articol de - Publicat vineri, 05 mai 2023 18:15 / Actualizat vineri, 05 mai 2023 19:53

Ionuț Lupescu (54 de ani), fost jucător important al lui Dinamo, și-a spus părerea sinceră despre noii acționari ai clubului. „Kaiserul” nu se ferește să-i taxeze pe oamenii care au preluat în februarie pachetul majoritar de acțiuni de la Dorin Șerdean. 

Societatea Red&White a preluat recent 80,7758 la sută dintre acțiunile clubului Dinamo. Red&White îi are asociați pe Eugen Voicu, un afacerist amic cu Nicolae Badea, pe Andrei Nicolescu, fost vicepreședinte al Rapidului și prieten cu antrenorul Burcă, și pe Dorin Iacob, tatăl administratorului special Vlad Iacob. Afaceriștii nu-i prezintă prea multă încredere lui Ionuț Lupescu.

Ovidiu Burcă s-a decis pe cine va miza în poartă în finalul de sezon » Favoritul suporterilor lui Dinamo anunță: „Mă rog în fiecare zi la Dumnezeu să se întâmple asta!”
DINAMO
Ovidiu Burcă s-a decis pe cine va miza în poartă în finalul de sezon » Favoritul suporterilor lui Dinamo anunță: „Mă rog în fiecare zi la Dumnezeu să se întâmple asta!”

Ionuț Lupescu, nemilos cu noii acționari de la Dinamo: „Pare că sunt activiști din vremea aceea. Fac speculă!”

„Nu îi cunosc pe noii acționari, nu știu cât de bine intenționați sunt pentru că, cel puțin până acum, pare că fac speculă, din ce văd că declară. Probabil au dreptate, poate eu nu sunt pregătit încă să conduc un club precum Dinamo, cu toate că am jucat pentru acest club când Dinamo reprezenta Miliția, cum era pe vremuri.

Probabil că acum sunt oameni care par să fie activiști din vremea aceea, care să conducă clubul, sper să o facă bine. Până acum nu am văzut multe schimbări, deși toți sperăm la modificări în bine. Partea tehnică face treabă cât de bine poate, un antrenor care are și el nevoie de experiență, se vede că acumulează de la etapă la etapă. 

Cel mai important este că băieții dau totul pe teren, fanii sunt alături de ei, toți îi încurajăm, doar că întrebarea este ce pot ei, asta mă îngrijorează”, a spus Lupescu la emisiunea Playsport „Dinamo 7/9”.

Ionuț Lupescu a numit cele două persoane din cauza cărora s-a retras din DDB

În cadrul aceluiași interviu, fostul mare jucător dinamovist Ionuț Lupescu, 54 de ani, a discutat despre ieșirea din programul DDB și reticența în a se mai implica la club, fiind deranjat de acționarii minoritari Elias Bucurică și Nicolae Badea și de faptul că s-au folosit preferențial banii din program pentru a plăti anumiți angajați.

„[De ce v-ați retras din program?] Din cauza lui Elias. Nu mai contează de ce, știe el mai bine. Juridic, DDB-ul aparține de PCH. Cine e acționar în PCH? A rămas el singur (n.r. Elias).

(...) Nu mi s-a părut normal ca Elias să se ducă și să vorbească cu Badea. Voi decideți pe banii noștri? Dai preferențial banii către angajați și jucători?! Nu voiam să spun, dar ăsta e adevărul”, a spus Lupescu, potrivit sursei citate. 

VIDEO Bogdan Lobonț, despre celebrul meci Dinamo - Lazio 1-3: „M-a deranjat prima anunțată înainte de meci”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Dinamo a prins din nou tupeu după remiza de la Buzău: „Vrem promovarea directă!”

EXCLUSIV „Nu se poate mai mult cu lotul ăsta” » A dat verdictul în privința lui Dinamo și-i numește pe salvatorii clubului: „El și suporterii au ținut echipa în viață”

Ionuț Lupescu a numit cele două persoane din cauza cărora s-a retras din DDB și nu vrea să revină la Dinamo: „Nu voiam să spun, dar ăsta e adevărul”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
rocco
rocco  •  06 Mai 2023, 00:17

RESPECT IONUT LUPESCU !!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează