FOTBAL  »  LIGA 2  »  FC ARGEȘ - UTA ARAD

EXCLUSIV Arbitrul acuzat că a făcut praf un meci, trimis de FRF la jocul decisiv din Liga 2! Cine conduce FC Argeș - UTA Arad

Articol de - Publicat joi, 30 iulie 2020 17:34 / Actualizat joi, 30 iulie 2020 17:57

FC Argeș și UTA Arad se întâlnesc duminică, 2 august, într-un meci decisiv pentru lupta la titlu, iar FRF a stabilit deja pe cine va trimite la centru.

Din informațiile GSP.ro, Marcel Bîrsan, arbitru de Liga 1, va fi la centru la meciul de la Pitești. Acesta a condus miercuri duelul Chindia – Clinceni, 3-1, iar duminică va arbitra la meciul din play-off-ul Ligii 2.  În acest sezon de Liga 2, Bârsan a fost delegat la partida din play-off, dintre Turris și Petrolul, 0-0, disputat pe 21 iulie. 

  • UTA promovează direct de pe primul loc dacă nu pierde cu FC Argeș. Pot obține biletele pentru Liga 1 și în cazul unei înfrângeri, dacă Mioveni se încurcă în ultima etapă.
  • FC Argeș promovează direct dacă se impune cu UTA. Merge la baraj cu un egal sau cu o înfrângere, dacă Turris - Rapid se termină egal

Clasamentul din play-off-ul Ligii 2 

Programul etapei 5 din play-off-ul Ligii 2

Bîrsan, atacat de Gigi Becali 

Bîrsan (38 de ani) a fost în centrul unui scandal după meciul Craiova – FCSB 2-1, din 12 iulie. Patronul FCSB i-a reproșat lui Bîrsan cele două lovituri de penalty date pentru Craiova, la duelul dintre Popescu și Mihăilă și la faultul lui Vlad la Koljic, și faptul că FCSB nu a primit penalty la intervenția lui Acka asupra lui Man.

Dacă îl vezi pe Bîrsan arbitru... Nu vreau să mai jignesc, dar pune, mă, un arbitru bun. Ei nu-l știu pe Bîrsan? Nu-l văd? Eu nu cred că vorbește, nu cred că are atâta stăpânire ca să fie arbitru. Nu vreau să fac păcat, dar nu se poate

Cum să arbitrezi în halul ăsta? N-ai văzut bine, Bîrsane! Iartă-mă! Noi în România avem un super arbitru, Bîrsan! Să-i dău un leu albastru. Băi Bîrsane, unde te trezești, mă? Pe câmpie... Îți dai seama cine e Bîrsan. Cum mai poți ieși pe teren când ai făcut ce ai făcut? Dai 11 metri la mișto... Probabil că nici nu știe să vorbească. Nu vezi cum aleargă? Tu l-ai pune să arbitreze? În România nu mai e corupție, e prostie! 
 Gigi Becali, patron FCSB

VIDEO. Gigi Becali: „ Nea Bârsane, spune că ești prea fraier să conduci un meci"

FOTO. Imagini tari de la UTA Arad - Rapid 1-2

+34 FOTO

Citește mai multe știri din Liga 2:

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (1)
1030692566988423
Mihai Sava  •  02 August 2020, 20:46

Habar nu aveți de regulamente! Petrolul este pe locul 5 în play off și Rapidul pe locul 6! Rușine să vă fie!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează